Hotel Railay Bay Resort ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Railay Bay Resort ****

Wellness resort na nejkrásnější pláži ostrova Krabi.

Velké množství fakultativních výletů
Fakultativní výlety - Krabi

Poloha: Hotelový resort je přímo na písečné pláži s pozvolným vstupem do moře, lehátka jsou u bazénu, který je necelých 10 m od moře.

Vzdálenosti Hotel je umístěn v oblasti Krabi, přímo na překrásné písečné pláži Railay Bay. Je obklopen krásným tropickým pralesem s kosovými palmami a exotickými rostlinami.

Vybavení: Restaurace v západní části areálu s thajskou i mezinárodní kuchyní, rybí speciality, 2 bazény s terasou na slunění a lehátky a slunečníky zdarma, jeden bazén je u pláže a druhý uprostřed areálu. Možnost zakoupení fakultativních výletů přímo u hotelu. Hotel nabízí parní lázně, masáže vše za poplatek.

Sport a zábava: Přímo u hotelu je půjčovna kánoí za poplatek, plážový volejbal a možnost fakultativních výletů.

Doporučujeme: Od 11.8.2011 mohou čeští turisté cestovat do Thajska bez víza. Ke vstupu do země je nutné předložit platný cestovní doklad, jehož platnost je v době vstupu více než 6 měsíců , a prokázat finanční prostředky ve výši 10.000 THB na osobu nebo 20.000 THB na rodinu.

Maximální povolená doba pobytu bez víza je 30 dnů, při použití pozemních předchodů pouze 15. Povolenou dobu pobytu nelze až na výjimečné případy (např. hospitalizace nebo jiné závažné důvody) prodloužit. Při opakovaném vstupu do země platí, že součet všech pobytů v 6 kalendářních měsících nesmí přesáhnout 90 dnů.

Další informace : Obědy 750 THB (470,-Kč)
Večeře 850 THB (535,- Kč)