Bangkok - Pattaya - Ko Samet (Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Malibu Garden Resort **, Ko Samet, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bangkok - Pattaya - Ko Samet (Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Malibu Garden Resort **, Ko Samet, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok

Klidná dovolená pro celou rodinu.

Resort je tvořen nízkopodlažními budovami, které jsou zasazeny v krásné upravené tropické zahradě. Vybrat si můžete ze 133 vkusně zařízených pokojů, apartmánů či bungalovů, z nichž se většinou budete moci potěšit výhledem do svěží zahrady či na bazén. Centrum letoviska Pattaya je vzdáleno přibližně 5 minut chůze od hotelu a klientům tím poskytuje mnoho možností zábavy, stravování v místních restauracích či nákupu v některém z obchodů. V základní nabídce jsou pokoje superior, za příplatek je na vyžádání možný bungalov v zahradě nebo pokoj s větší rozlohou deluxe. Pro rodinu s 2 dětmi je ideální suite, kde je k dispozici ložnice a obývací část s rozkládacím gaučem.

Pláž: písčitá pláž je od hotelu vzdálena přibližně 400 metrů, lehátka a slunečníky na pláži jsou za poplatek

Vybavení: restaurace s thajskou a mezinárodní kuchyní, bar u bazénu s bohatým výběrem osvěžujících koktejlů, pokojový servis, konferenční místnost, čistírna, salon krásy, připojení k internetu za poplatek, směnárna, krejčovství

Sport a zábava: venkovní bazén, široká nabídka vodních sportů na pláži. Centrum letoviska Pattaya nabízí spoustu příležitostí k zábavě.

Malibu Garden Resort **, Ko Samet: :
Popis



jeden z nejstarších resortů na ostrově Ko Samet leží v zátoce Wong Duean na východním pobřeží ostrova. Je tvořen bungalovy, jenž jsou vkusně zasazeny do parkové tropické zeleně. V základní nabídce pokoje superior, kde jsou možné pouze dvoulůžkové pokoje, bungalovy deluxe, případně VIP až pro 5ti členné rodiny jsou na vyžádání za příplatek.



Vybavení



restaurace, bar, malý obchůdek se smíšeným zbožím



Pláž



písečná s bělostným korálovým pískem, s pozvolným vstupem do vody, přímo před hotelem



Zábava a sport



sladkovodní bazén, lehátka na pláži zdarma, hotelový motorový člun možno využít k výletům kolem ostrova



Stravování



snídaně, možnost stravování a la carte v hotelové restauraci či okolních plážových hospůdkách



Vybavení bungalovů superior, de luxe a VIP



klimatizace, ventilátor, koupelna se sprchou a WC (teplá voda z ohřívače), TV, lednice, terasa s výhledem do zahrady

Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok: :
Popis



hotel Bangkok Palace má výhodnou polohu nejen pro ty, kteří rádi poznávají světové metropole, ale i pro ty, kteří rádi nakupují, protože v okolí hotelu se nachází 2 největší obchodní centra Thajska a nasávají atmosféru a noční život exotických míst. Hotel leží v centru Bangkoku ve čtvrti Pratu Nam v pěší dostupnosti (cca 50 m) metra – zastávka Makkasan, která spojuje tuto čtvrť s dalšími částmi města a hlavním letištěm Bangkoku – Suvarnabhumi. Tento příjemný a osvědčený výškový hotel o 16 patrech nabízí 660 pokojů. V základní nabídce jsou pokoje superior, u kterých je na vyžádání možnost propojení dveřmi. Za příplatek zajistíme ubytování ve větších pokojích deluxe, junior suite či executive suite.



Vybavení



restaurace Makkasan, která je otevřena 24 hodin denně a nabízí thajskou i mezinárodní kuchyni, pekárna s nabídkou dortů a výborné kávy, bar, babysitting, trezory na recepci, čistírna, konferenční sály



Zábava a sport



venkovní bazén, fitness centrum, masáže



Stravování



snídaně, možnost stravování a la carte v hotelové restauraci



Vybavení pokojů



nastavitelná klimatizace,koupelna s WC, lednička s minibarem, TV, telefon



Na pokoji max. 3 osoby. 2 děti do 12 let jsou možné v pokoji deluxe s jednou přistýlkou za příplatek. 3 děti mohou být ubytované v pokoji s propojenými dveřmi

Program zájezdu

1. - 2. den: BANGKOK: Přílet do Bangkoku, v odpoledních hodinách místního času. Transfer do hotelu, ubytování.
3. den: BANGKOK: Snídaně. Celodenní fakultativní prohlídka města. Navštívíte chrám Wat Traimit v čínské čtvrti, kde se nachází socha zlatého Buddhy, která je vyrobena z 5,5 t ryzího zlata, dále chrámový komplex Wat Po se sochou ležícího Buddhy. Odpoledne si prohlédnete královský palác – Grand Palace, kde uvidíte chrám Wat Phra Kaeo, ve kterém se nachází jeden z nejvýznamnějších symbolů Thajska – socha Smaragdového Buddhy. Poté budete mít možnost neopakovatelného zážitku z projížďky lodí po kanálech řeky Chao Phraya, vodní tepny města, během které se podíváte na chrám Wat Arun. Během prohlídky také navštívíte manufakturu drahých kamenů a zlata.
4. den: BANGKOK – PATTAYA: Snídaně. Dopolední transfer do 140 km vzdáleného letoviska Pattaya, které je po Bangkoku nejvýznamnějším turistickým centrem Thajska. Cestou možnost fakultativně navštívit krokodýlí farmu, která s více jak 60.000 krokodýly patří k největším na světě. Ubytování v hotelu dle výběru buď přímo v letovisku Pattaya nebo na návazné, 14 km dlouhé pláži Jomtien. Volno na koupání, opalování.
5. - 9. den: PATTAYA: Snídaně. Volný program. Možnost výběru z nepřeberného množství vodních radovánek. Možnosti zapůjčení motorek. Večer se vám nabízí výběr z neuvěřitelného množství barů, diskoték, salonů thajské i tradiční masáže, kabaretů, apod. Pattaya je bezkonkurenčně nejživějším letoviskem v Asii, život zde pulzuje 24 hodin denně. Pattaya je vhodné místo pro poznávání, fakultativní výlety a nákupy.
10. den: PATTAYA – KO SAMET: Ranní transfer minibusem do přístavu Ban Phe a lodí na ostrov Ko Samet. Ubytování. Ostrov nabízí ideální podmínky pro potápění, lodní výlety a rybaření. Podél pláží se nachází několik příjemných restaurací a barů.
11. - 15. den: KO SAMET: Snídaně. Volný program.
16. den: KO SAMET – BANGKOK: Snídaně. Transfer na letiště v Bangkoku. Odlet do Prahy.