Patince - Wellness Hotel Patince, Light weekend, 2 nebo 3 noci, bazény zdarma

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Patince - Wellness Hotel Patince, Light weekend, 2 nebo 3 noci, bazény zdarma

Volný vstup do hotelových bazénů a saun - pro rodiny s dětmi. Jeden z největších krytých relaxačních bazénu na Slovensku. Novinka - NEMO tour TIP.

Light Weekend pobyt, nástup v PÁTEK resp.ve ČTVRTEK na prodloužený víkend

Wellness hotel Patince je situován přímo v areálu termálního koupaliště v Patincích, přibližně 15 km od Komárna. K dispozici je restaurace, lobby bar a letní terasa, coctail bar s bowlingem a biliárem, BAZÉNOVÝ a SAUNOVÝ SVĚT, kongresové sály s technickým vybavením, minigolf, beach volejbalové hřiště a tenisový kurt. Možnost různých druhů masáží, procedur. Organizovaní vyhlídkové plavby po Dunaji z přístavu Marina Patince.
Dunajská cyklotrasa - je součástí mezinárodní cyklotrasy EuroVelo 6, která se táhnepodél majestátních evropských řek jakými jsou Dunaj, Rýn a Loire. Díky nově vybudované cyklotrase mají cykloturisti možnost obdivovat historické a přírodní krásy Podunajského regionu.
Koupání: BAZÉNOVÝ SVĚT - vnitřní relaxační bazén s vodními atrakcemi (masážní děla, postele, protiproud, vodní hřib), vířivka pro 10 osob, dětský bazén s tobogánem (maxim.70 cm hloubka), perličkové koupele, klidový sedací relaxační bazén, vodní jeskyně, hydromasáže. SAUNOVÝ SVĚT: finská, parní a bylinková sauna, ledárium, vířivá vana, Kneippova koupel. Dále různé druhy masáží, včetně relaxačních i reflexních, bahenní zábaly, různé druhy koupelí (vše za poplatek).
Letní termální koupaliště (provoz červenec-srpen) s několika bazény a Tobogánovým světem.

Patince leží na levém břehu Dunaje, cca 14 km od Komárna a jsou známé především svým rekreačním areálem s termální vodou. V AREÁLU LETNÍHO TERMÁLNÍHO KOUPALIŠTĚ se nachází 5 bazénů: sportovní bazén pro plavce (42 x 20 m, hloubka 115-180 cm), dětský bazén pro nejmenší děti s teplotou vody 27-30°C (10 x 20 m, hloubka 20-40 cm), rekreační dětský bazén pro větší děti a neplavce s teplotou vody cca 28°C (17 x 18 m, hloubka 60-100 cm), odpočinkový sedací bazén s termální vodou o teplotě 30-34°C (16 x 18 m, hloubka 90 cm), plavecký bazén s termální vodou 27-29°C (12 x 18 m, hloubka 150 cm). TOBOGÁNOVÝ SVĚT je nový, v provozu od roku 2013 – 3 velké tobogány (Anaconda, Kamikaze a Family super skluzavky) a dopadový bazén cca 10 x 12 m.

Zaměření termálního areálu Patince:
- příznivé účinky na celý lidský organismus
- pohybový aparát a jeho choroby