Moraitika - Albatros *** Hotel

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Moraitika - Albatros *** Hotel

Poloha: na našem trhu dnes již velmi známý a vyhledávaný hotel s příjemnou rodinnou atmosférou se nachází téměř na konci letoviska Moraitika, směrem k menšímu středisku Messonghi. Moraitika je známá svými tavernami, restauracemi, bary a kluby. Centrum je k dosažení za cca 5 minut chůze, najdete zde bankomat, lékárnu i turistické obchody. Letovisko Moraitika je od známého střediska Messonghi odděleno řekou, přes kterou se dá přepravit po celý den loďkou (za poplatek cca 1€). Po silnici se dá dojít do Messonghi přes most. Autobusová zastávka je cca 200 m od hotelu. Hotel doporučujeme pro méně náročnou klientelu. Služeb tohoto hotelu využívají též klienti ubytovaní v hotelu Alkionis.

Vybavení: vstupní hala s recepcí, salónek s TV se satelitním příjmem, výtah, internetový koutek (za poplatek cca 0,50€/7 minut, cca 1€/14 minut a cca 2€/30 minut), vnitřní a venkovní restaurace, hlavní hotelový bar, bar a snackbar u bazénu a na pláži, klenotnictví, zahrada, parkoviště. Wifi v prostoru recepce zdarma.

Sport a zábava: bazén, dětský bazén, dětské hřiště, dětský koutek, stolní tenis, stolní hry a plážový volejbal - zdarma. Slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, na pláži za poplatek (cca 6-8€/set/den). Pláž bývá v hlavní sezóně tradičně velmi obsazená. Vodní sporty na pláži jsou ve vzdálenosti cca 300 m - za poplatek. Hotel pro své hosty pořádá obvykle v hlavní sezóně animační programy (cca 6x týdně, v cizím jazyce).

Doporučujeme: Rodinná atmosféra