Faliraki - Blue Sea Beach Resort ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Faliraki - Blue Sea Beach Resort ****

Poloha: Hotelový komplex Blue Sea Beach Resort se rozkládá přímo na krásné písečné pláži v klidnější části letoviska Faliraki, asi 3 kilometry od jeho centra. Obklopuje ho pěkná zahrada s udržovanou travnatou plochou. Oblíbený hotel s tradičně dobrým servisem je vyhlášený především svou skvělou kuchyní. Hlavní město Rhodos je vzdáleno jen 12 kilometrů, spojení je zajištěno z autobusové zastávky před hotelem.

Vybavení: Ve velmi pěkné zahradě s udržovanou travnatou plochou jsou zasazeny dva velké sladkovodní bazény s pool barem, vyhřívaný bazén, dva dětské bazény a lehátka se slunečníky, která jsou klientům k dispozici bez poplatku, stejně jako plážové osušky. Stravování a občerstvení zajišťuje hlavní restaurace a několik barů. K vybavení patří tenisové kurty s večerním osvětlením, kurt na squash, jacuzzi, sauna, vnitřní vyhřívaný bazén, stolní tenis, hřiště na plážový volejbal, basketbal a fotbal, stolní tenis a fitness centrum. K zábavě hostů nabízí hotel hernu s biliárem a elektronickými hrami, internetový kout. V rámci hotelu Blue Sea je i několik obchodů s atraktivním zbožím a kosmetický salon a kadeřnictví. Na pláži lze využít nabídku centra vodních sportů. Pravidelné animační programy včetně sportovních aktivit jako jsou ranní lekce jógy a aquaaerobiku.
V období hlavní sezóny se připravují večery s živou hudbou a ukázky řeckých folklórních tanců. Pro děti je k dispozici kromě dětského bazénu i dětské hřiště a miniklub.

Sport a zábava: Sport all inclusive : Tenisové kurty, stolní tenis, volejbal a šipky. Jednou během pobytu sauna zdarma.

Popisy pokojů : Dvoulůžkové pokoje s výhledem do vnitrozemí / boční výhled na moře
Klimatizované elegantně vybavené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, SAT/TV, rádio, lednička, telefon a balkon. Trezor a wifi připojení za poplatek.
Dvoulůžkové pokoje Superior s výhledem na moře
Klimatizované elegantně vybavené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, SAT/TV, rádio, lednička, telefon a balkon. Situované ve vyšším patře s přímým výhledem na moře, koupací plášť, pantofle, přednostní rezervace v restauraci Ocean View Veranda, pozornost při příjezdu, přednostní ubytování (je-li možné), výběr polštářů, WIFI zdarma, bezpečnostní schránka, vybavení pro přípravu kávy a čaje.
Rodinné pokoje s výhledem do vnitrozemí / boční výhled na moře/ výhled na moře
Klimatizované elegantně vybavené pokoje pro 4 osoby s dvoulůžkem, jednolůžkem a pohovkou nebo čtyřmi lůžky, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, SAT/TV, rádio, lednička, telefon a balkon. Trezor a wifi připojení za poplatek.