Adventní trh Český Krumlov a Passau

Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní
3 termíny od 7. prosince 2024

Cena zájezdu

od 990 Kč 1 390 Kč


Objevte kouzlo vánočních trhů v Českém Krumlově , kde se historie setkává s vánočními tradicemi. Na náměstí Svornosti vás čekají pestrobarevné stánky plné ručně vyráběných dárků a vánočních dekorací, které přetvoří město na zimní pohádku. Ochutnejte tradiční vánoční pochoutky, jako je čerstvě pečený trdelník, vonící svařák a pečené mandle, které vábí svými vůněmi. Historické centrum je krásně osvětlené vánočními světýlky, které dodávají městu magickou atmosféru, zatímco velké vánoční stromy zdobené zářivými ozdobami přitahují pozornost. Pohádka "Anděl Páně" byla natáčena v Českém Krumlově v roce 2005. Tento film, režírovaný Jiřím Strachem, je jednou z nejznámějších českých vánočních pohádek a využívá krásné historické prostředí Českého Krumlova k vytvoření jedinečné atmosféry. Passau , město na jihu Německa, je známý svými vánočními trhy, které se konají na několika náměstích , včetně historického náměstí v centru města . Trhy... Celý popis

Adventní trh Český Krumlov a Passau

Termíny a ceny

07.12.2024 so sobota - sobota
vlastní autokarem
Sleva 29% 1 390 Kč 990 Kč
cena za 1 den
14.12.2024 so sobota - sobota
vlastní autokarem
Sleva 29% 1 390 Kč 990 Kč
cena za 1 den
21.12.2024 so sobota - sobota
vlastní autokarem
Sleva 29% 1 390 Kč 990 Kč
cena za 1 den

Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • autobusová doprava tam a zpět pro 1 osobu
  • služby průvodce
  • pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • vstupy do jednotlivých objektů
  • cestovní a úrazové pojištění včetně pojištění storna 49 Kč/osoba/den
  • služby za příplatek - místenka v autobuse
  • doporučené kapesné na zájezd cca 50 € / osob

Popis zájezdu

Adventní trh Český Krumlov a Passau

Objevte kouzlo vánočních trhů v Českém Krumlově , kde se historie setkává s vánočními tradicemi. Na náměstí Svornosti vás čekají pestrobarevné stánky plné ručně vyráběných dárků a vánočních dekorací, které přetvoří město na zimní pohádku. Ochutnejte tradiční vánoční pochoutky, jako je čerstvě pečený trdelník, vonící svařák a pečené mandle, které vábí svými vůněmi. Historické centrum je krásně osvětlené vánočními světýlky, které dodávají městu magickou atmosféru, zatímco velké vánoční stromy zdobené zářivými ozdobami přitahují pozornost. Pohádka "Anděl Páně" byla natáčena v Českém Krumlově v roce 2005. Tento film, režírovaný Jiřím Strachem, je jednou z nejznámějších českých vánočních pohádek a využívá krásné historické prostředí Českého Krumlova k vytvoření jedinečné atmosféry.
Passau , město na jihu Německa, je známý svými vánočními trhy, které se konají na několika náměstích , včetně historického náměstí v centru města . Trhy nabízejí široký výběr vánočních zboží, vánočního punče, pečených mandlí a dalších lahůdek. Každý rok si místní obyvatelé a návštěvníci z celého světa užívají adventní a sváteční kouzlo na atmosférickém vánočním trhu v Pasově. Trh se nachází na impozantním pozadí katedrály svatého Štěpána v srdci okouzlujícího starého města Pasova. V týdnech před Štědrým dnem vyzařuje pasovský Domplatz nezaměnitelný šmrnc se stylovými dekoracemi a vybranými prodejními stánky, které návštěvníkům nabízejí širokou škálu vysoce kvalitních dárků a produktů. Objevte rozmanitost různých řemesel, osvědčených uměleckých forem a nabízených regionálních specialit

Poloha: Vánoční trhy Český Krumlov a vánoční trhy v Passau.

Program: Odjezd brzy ráno z Prahy směrem na Český Krumlov. V Českém Krumlově projdeme významná místa a navštívíme vánoční trhy. Poté následuje přejezd do německého města Passau/Pasov, kde na známém Domplatz se konají vánoční trhy s nezapomenutelnou atmosférou.
Odjezd zpět do ČR ve večerních hodinách, přesný čas odjezdu vám na místě sdělí průvodce.

Důležité informace: Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 30 osob, pokud není ve Smlouvě o zájezdu nebo v Potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. CK Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků. Změna programu vyhrazena.

Stravování: vlastní

Bez stravování

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: Nástupní místa - trasa Praha - Benešov - Tábor - České Budějovice - Český Krumlov - Passau
PRAHA – 05:00 Autobusové nádraží Florenc
BENEŠOV – 06:15 Hotel Benica, ulice Ke Stadionu
TÁBOR – 07:00 čerpací stanice Orlen, ulice Soběslavská
ČESKÉ BUDĚJOVICE – 08:00 parkoviště u Husovy třídy, proti vstupu na Výstaviště

Cestovní kancelář si vyhrazuje právo na změny časů odjezdů v závislosti na naplnění kapacit daných autobusů. Přesný čas odjezdu bude určen v pokynech na cestu . Výše uvedené časy příjezdu na jednotlivé zastávky/nástupní místa jsou orientační, můžou se změnit v návaznosti na dopravní situaci a času odjezdu z destinace, a proto není možné je garantovat.

Ubytování: různé

Vybavení: Bez ubytování