Adventní Mnichov

Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní
7 termínů od 27. listopadu 2024

Cena zájezdu

od 1 079 Kč 1 570 Kč


Zavítejte s námi na nejstarší vánoční trhy do Mnichova, kde vás čeká jedinečná atmosféra plná historie a kouzelné architektury. V srdci města se každoročně tyčí třicetimetrový vánoční strom, zatímco místní radnice se proměňuje v nebeskou pracovnu, kde si děti mohou vyzkoušet umělecká řemesla a pečení vánočních dobrot. Vánoční oslavy v Mnichově jsou velkolepé i pohodové. Místo obyčejných stánků zde najdete rytířské stany nebo stánky z ručně tesaného dřeva. Kromě svařeného vína a medoviny si nezapomeňte vychutnat Feuerzangenbowle – červené víno s rumem a zkaramelizovaným cukrem. Program: 1. den - odjezd v ranních hodinách. Příjezd do Mnichova kolem poledne. Následuje krátká procházka s průvodcem, která vám přiblíží historii města stejně jako zajímavá místa, která stojí za vidění. Nová radnice se zvonkohrou vás jistě svoji dech beroucí architekturou učaruje. Dále uvidíte Mariánský sloup, kostel Panny Marie, Královskou rezidenci tvořenou... Celý popis

Termíny a ceny

listopad 2024

27.11.2024 st středa - středa
vlastní autokarem
Sleva 31% 1 570 Kč 1 079 Kč
cena za 1 den
30.11.2024 so sobota - sobota
vlastní autokarem
Sleva 29% 1 570 Kč 1 119 Kč
cena za 1 den

prosinec 2024

04.12.2024 st středa - středa
vlastní autokarem
Sleva 31% 1 570 Kč 1 079 Kč
cena za 1 den
07.12.2024 so sobota - sobota
vlastní autokarem
Sleva 25% 1 570 Kč 1 179 Kč
cena za 1 den
11.12.2024 st středa - středa
vlastní autokarem
Sleva 31% 1 570 Kč 1 079 Kč
cena za 1 den
14.12.2024 so sobota - sobota
vlastní autokarem
Sleva 25% 1 570 Kč 1 179 Kč
cena za 1 den
21.12.2024 so sobota - sobota
vlastní autokarem
1 179 Kč
cena za 1 den

Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • autobusová doprava tam a zpět pro 1 osobu
  • služby průvodce
  • pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • vstupy do jednotlivých objektů
  • cestovní a úrazové pojištění včetně pojištění storna 49 Kč/osoba/den
  • služby za příplatek - místenka v autobuse
  • doporučené kapesné na zájezd cca 50 € / osoba

Popis zájezdu

Adventní Mnichov

Zavítejte s námi na nejstarší vánoční trhy do Mnichova, kde vás čeká jedinečná atmosféra plná historie a kouzelné architektury. V srdci města se každoročně tyčí třicetimetrový vánoční strom, zatímco místní radnice se proměňuje v nebeskou pracovnu, kde si děti mohou vyzkoušet umělecká řemesla a pečení vánočních dobrot. Vánoční oslavy v Mnichově jsou velkolepé i pohodové. Místo obyčejných stánků zde najdete rytířské stany nebo stánky z ručně tesaného dřeva. Kromě svařeného vína a medoviny si nezapomeňte vychutnat Feuerzangenbowle – červené víno s rumem a zkaramelizovaným cukrem.

Program: 1. den - odjezd v ranních hodinách. Příjezd do Mnichova kolem poledne. Následuje krátká procházka s průvodcem, která vám přiblíží historii města stejně jako zajímavá místa, která stojí za vidění. Nová radnice se zvonkohrou vás jistě svoji dech beroucí architekturou učaruje. Dále uvidíte Mariánský sloup, kostel Panny Marie, Královskou rezidenci tvořenou rozsáhlým komplexem budov, dvorků a parků. Můžete se také podívat do velkého zámeckého parku Hofgarten, geometrický osově a středově symetrický dle francouzských vzorů, který i v zimě působí kouzelně. Následuje osobní volno, které doporučujeme trávit na Marienplatz. Navštívit byste měli i Viktualienmarkt, kde vám trhovci nabízí mnoho vánočních dobrot a pochutin. Městem se můžete projet v adventní tramvaji, která je opravdu bohatě zdobená. Večer se s městem rozloučíme za zvuku alpských písní. Odjezd zpět do ČR ve večerních hodinách, přesný čas odjezdu vám na místě sdělí průvodce.

Důležité informace: Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 30 osob, pokud není ve Smlouvě o zájezdu nebo v Potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. CK Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků. Změna programu vyhrazena.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: NÁSTUPNÍ MÍSTA:
PRAHA - 06:00 Autobusové nádraží Florenc
BEROUN - 06:45 Čerpací stanice ÖMV (u Kauflandu)
PLZEŇ - 07:30 Zastávka MHD Nákupní Centrum Černice
ROZVADOV - 09:00 Čerpací stanice MOL, Svatá Kateřina

Cestovní kancelář si vyhrazuje právo na změny časů odjezdů v závislosti na naplnění kapacit daných autobusů. Přesný čas odjezdu bude určen v pokynech na cestu . Výše uvedené časy příjezdu na jednotlivé zastávky/nástupní místa jsou orientační, můžou se změnit v návaznosti na dopravní situaci a času odjezdu z destinace, a proto není možné je garantovat.