Cancún/Mayská riviera(Mexiko), RIU Cancún *****, Cancún

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Cancún/Mayská riviera(Mexiko), RIU Cancún *****, Cancún

Exotické koupání a poznávání Mexika.

Krásný hotel řetězce RIU se nachází v hotelové zóně Corazone. Hotelový komplex je vzdálen 24km od letiště a asi 20km od centra města Cancún. V těsné blízkosti hotelu je obchodní centrum s možnostmi nákupů, v blízkém okolí naleznete také několik barů a restaurací a noční kluby.

Pláž: krásná, 20km dlouhá pláž s jemným bílým pískem se nachází přímo u hotelu. Část pláže je vyhrazena pouze pro hotelové hosty. Lehátka jsou zdarma. Nedaleké korálové útesy vybízí ke šnorchlování a potápění.

Vybavení: 24-hodinový servis All Inclusive je nejen v rámci stravování, ale také zábavy a aktivit, 5 restaurací a 5 barů, sportovní aktivity, wellness a fitness, 4 bazény, wifi připojení, konferenční sál.

Sport a zábava: 4 bazény, wellness centrum s nabídkou masáží a procedur, kadeřnictví a salon krásy, sauna, whirlpool. V hotelu je oblíbená diskotéka Pacha. Zdarma – stolní tenis, katamarán, windsurfing, šnorchlování včetně vybavení. Pravidelně hraje živá hudba a denně probíhají animační programy pro dospělé. Jednou za pobyt můžete využít lekci potápění v bazénu zdarma. Za poplatek: zapůjčení jízdních kol, kurzy golfu.