Adventní Drážďany

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: bez ubytování Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Adventní Drážďany

7.12. s festivalem štol

Doprava: autokarem

z Brna, Prahy.

Svoz do Brna z Ostravy - 540 Kč/os.; Frýdek-Místek - 490 Kč/os.; Nový Jičín - 440 Kč/os.; Hranice na Moravě - 390 Kč/os.; Olomouc, Přerov - 340 Kč/os.; Prostějov - 290 Kč/os., Vyškov - 240 Kč/os.

Svozy do hlavních odjezdových míst mohou být organizovány mikrobusy, minibusy nebo osobními vozy. Odjezdová místa s příplatkem jsou platná při minimálním počtu 4 klientů z jednoho odjezdového místa. Při menším počtu osob si CK vyhrazuje práno zajistit tento svoz linkovým autobusem nebo vlakem.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z Brna v 5 hod., z Prahy v 7.30 hod., příjezd do Drážďan kolem 10. hodiny. Během prohlídky uvidíte to nejkrásnější z předvánočních Drážďan a zažijete velkolepé štolové procesí. Nevynecháte barokní skvost Zwinger či známou Semperovu operu, zamíříte na nejstarší vánoční trh „Striezelmarkt“ s největší vánoční pyramidou na světě a s pekaři a cukráři oslavíte jejich štolové řemeslo. Prožijte s námi kouzlo německých Vánočních svátků a poznejte adventní Drážďany! Odjezd zpět v 19 hod., návrat do Prahy cca 21.30 hod., do Brna kolem půlnoci.