Adventní Budapešť

Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní
6 termínů od 30. listopadu 2024

Cena zájezdu

od 1 099 Kč


Navštivte před Vánoci kouzelnou Budapešť a zažijte pravou adventní atmosféru. Město se v tomto období promění v magické místo plné vůně medoviny, tradičních maďarských specialit a překrásných koled . Hlavní vánoční trhy se každoročně konají na půvabném náměstí Vörösmarty tér , kde najdete více než sto stánků s řemeslnými výrobky a lahodnými pamlsky. Připojte se k nám na předvánoční nákupy a nechte se okouzlit nezapomenutelnou atmosférou adventní Budapešti. Prohlédněte si nejvýznamnější památky, ochutnáte největší kulinářské pochoutky a budete mít možnost povozit se vánoční tramvají . " Advent Basilica" je počtvrté zvolen Nejlepším vánočním trhem v Evropě, je bezpochyby jedním z nejkrásnějších vánočních veletrhů v Evropě. "Tam, kde vás láska bere za ruku" – s tímto sloganem znovu otevírá své brány Advent Basilica, jedinečně krásný budapešťský vánoční veletrh. Od 17. listopadu 2024 před bazilikou sv. Štěpána na jednom z... Celý popis

Termíny a ceny

listopad 2024

23.11.2024 so sobota - sobota
vlastní autokarem
1 099 Kč
cena za 1 den
30.11.2024 so sobota - sobota
vlastní autokarem
1 059 Kč
cena za 1 den

prosinec 2024

04.12.2024 st středa - středa
vlastní autokarem
Sleva 39% 1 625 Kč 999 Kč
cena za 1 den
07.12.2024 so sobota - sobota
vlastní autokarem
Sleva 35% 1 625 Kč 1 059 Kč
cena za 1 den
11.12.2024 st středa - středa
vlastní autokarem
Sleva 42% 1 625 Kč 949 Kč
cena za 1 den
14.12.2024 so sobota - sobota
vlastní autokarem
Sleva 35% 1 625 Kč 1 059 Kč
cena za 1 den
21.12.2024 so sobota - sobota
vlastní autokarem
1 059 Kč
cena za 1 den
28.12.2024 so sobota - sobota
vlastní autokarem
1 099 Kč
cena za 1 den

Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • autobusová doprava tam a zpět pro 1 osobu
  • služby průvodce
  • pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • vstupy do jednotlivých objektů
  • cestovní a úrazové pojištění včetně pojištění storna 49 Kč/osoba/den
  • služby za příplatek - místenka v autobuse
  • doporučené kapesné na zájezd cca 14 000 HUF / osoba
  • jízdenku na vánoční tramvaj cca 350 HUF
  • fakultativní plavba po Dunaji 7 000 HUF nebo 16 €

Popis zájezdu

Adventní Budapešť

Navštivte před Vánoci kouzelnou Budapešť a zažijte pravou adventní atmosféru. Město se v tomto období promění v magické místo plné vůně medoviny, tradičních maďarských specialit a překrásných koled . Hlavní vánoční trhy se každoročně konají na půvabném náměstí Vörösmarty tér , kde najdete více než sto stánků s řemeslnými výrobky a lahodnými pamlsky. Připojte se k nám na předvánoční nákupy a nechte se okouzlit nezapomenutelnou atmosférou adventní Budapešti. Prohlédněte si nejvýznamnější památky, ochutnáte největší kulinářské pochoutky a budete mít možnost povozit se vánoční tramvají . " Advent Basilica" je počtvrté zvolen Nejlepším vánočním trhem v Evropě, je bezpochyby jedním z nejkrásnějších vánočních veletrhů v Evropě. "Tam, kde vás láska bere za ruku" – s tímto sloganem znovu otevírá své brány Advent Basilica, jedinečně krásný budapešťský vánoční veletrh. Od 17. listopadu 2024 před bazilikou sv. Štěpána na jednom z nejpůsobivějších, nejkrásnějších a dech beroucích náměstí maďarského hlavního města. V souladu s tradicí slibují trhy jedinečnou sváteční atmosféru, kolem 100 tuzemských vystavovatelů řemesel, opravdová gastronomická dobrodružství se spoustou tradičních maďarských jídel, bruslařský kruh, bohatý program s mnohem více překvapeními než v letech minulých.

Program: 1. den - odjezd z ČR v brzkých ranních hodinách. Po příjezdu procházka vánočně vyzdobenou Budapeští s prohlídkou nejvýznamnějších památek - Královského paláce, Parlament, Matyášova chrámu a Rybářské bašty. Dále navštívíte největší městskou tržnici, kde můžete zakoupit spoustu kulinářských pochoutek. Následuje procházka k bazilice sv. Štěpána, před kterou se konají úžasné vánoční trhy "Advent Basilica" . Po společné procházce budete mít individuální volno k prohlídce vánočních trhů. V podvečerních hodinách je možná projížďka vánoční tramvají . Odjezd zpět do ČR ve večerních hodinách, přesný čas odjezdu vám na místě sdělí průvodce.

Důležité informace: Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 30 osob, pokud není ve Smlouvě o zájezdu nebo v Potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. CK Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků. Změna programu vyhrazena.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA - 01:00 Autobusové nádraží Florenc
JIHLAVA - 02:30 Čerpací stanice OMV (111. km dálnice D1 směrem Brno)
BRNO - 03:45 Zastávka MHD Bidláky za Hornbachem, ul. Bidláky

Cestovní kancelář si vyhrazuje právo na změny časů odjezdů v závislosti na naplnění kapacit daných autobusů. Přesný čas odjezdu bude určen v pokynech na cestu . Výše uvedené časy příjezdu na jednotlivé zastávky/nástupní místa jsou orientační, můžou se změnit v návaznosti na dopravní situaci a času odjezdu z destinace, a proto není možné je garantovat.