Paphos - Akti Beach Village Resort kat. A Hotel

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Paphos - Akti Beach Village Resort kat. A Hotel

Poloha: Velmi příjemné a žádané ubytování typu hotel-apartments je zasazeno uprostřed krásné zahrady přímo u mořského pobřeží v oblasti mezi Paphosem a Coral Bay. Areál připomíná kyperskou vesničku, je obklopen rozmanitými keři, květinami i palmami. Centrum Paphosu je vzdáleno cca 4 km. Tam se pohodlně dostanete hotelovým mikrobusem (časy odjezdů v sezóně 2013: odjezd obvykle v 10:30 a cca 14:00 a zpět z centra města v cca 13:30 a cca 18:00 hodin), jízdenka stojí cca 1,75 €/cesta. Nebo se lze do centra Paphosu vypravit pěšky; procházkou podél pobřeží tam dojdete za cca 50 minut volnou chůzí. Případně lze též cestovat do Paphosu nebo na Coral Bay městským autobusem za 1€/cesta (zastávka je cca 1 km od hotelu) nebo cca 3€/osoba/den.

Vybavení: Recepce, prostorná vstupní hala, salónek s TV se satelitním příjmem a velkou obrazovkou, výtah (pouze v hlavní budově), kavárna, vnitřní a venkovní restaurace, vnitřní a venkovní bar a snackbar, internetový koutek (cca 6€/hodina), konferenční sál Apollon, minimarket/obchůdek se suvenýry (možnost zakoupení adaptéru - cca 2,70€/kus), samoobslužná prádelna, žehlicí potřeby (na vyžádání), pěkně udržovaná zahrada, parkoviště. Wifi zdarma v prostoru recepce a salónku.

Sport a zábava: 2 venkovní bazény, dětský venkovní bazén, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, dětské hřiště a koutek. Služby Spa centra - vnitřní bazén (vyhřívaný od listopadu do března, obvykle od 09:00-19:00 hodin), fitcentrum, sauna, jacuzzi a pára - všechny tyto služby za poplatek cca 5€/služba, masáže (za poplatek různé druhy, na vyžádání, od cca 45€). Tenis (zdarma, včetně zapůjčení raket, poplatek jen za večerní osvětlení cca 2€), stolní tenis (zdarma), kulečník (za poplatek cca 2€/hra). Pronájem jízdních kol (za poplatek cca 10€/den). Hotel pořádá pro své hosty obvykle řecké a kyperské folklórní večírky (v cizím jazyce), happy hour a snimační programy (cca 6x týdně).

Doporučujeme: klidné relaxační prostředí