Kyrenia - ACAPULCO *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kyrenia - ACAPULCO *****

Proč právě sem: Vlastní vodní park
Přímo u krásné písečné pláže
Široká nabídka kvalitních služeb

Poloha: Oblíbený rozlehlý hotelový areál je situován 10 km od centra letoviska Kyrenia (možnost dopravy hotelovým minibusem za poplatek) přímo u krásné dlouhé soukromé písečné pláže. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté přímo v hotelu nebo v centru Kyrenie (bary, restaurace, taverny, obchody, zastávka místní dopravy, ovocný trh, půjčovny automobilů a motocyklů, parky, kavárny, sportoviště).

Vzdálenosti Pláž: přímo před areálem
Město Kyrenia: cca 10 km
Letiště: cca 40 km

Pláž: Krásná dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo před resortem. Klientům jsou k dispozici lehátka a slunečníky (zdarma). Pláž u hotelu je považována za jednu z nejkrásnějších na Kypru.

Sport a zábava: Hotel zajišťuje animační program a pravidelné zábavné večerní show s živou hudbou a tancem. Umožňuje sportovní aktivity jako např. cvičení ve fitness, aerobik, vodní gymnastiku, vodní pólo, plážový volejbal, basketbal, tenis (za poplatek), stolní tenis. Je zde dětský bazén se skluzavkou, aquapark, miniklub, moderní hřiště a lunapark (za poplatek). Pro relaxaci je určen bazén s opalovací terasou, sauna, masáže, vířivka a dobře vybavené fitness.

Poznámka: výlet v destinaci zdarma není obsažen v ceně zájezdů v termínech odletů z Brna v neděli od 28.6.2020 do 23.8.2020, pro odlety z Prahy v neděli od 28.6.2020 do 23.8.2020, pro odlety z Brna ve čtvrtek od 25.6.2020 do 27.8.2020.