Ayia Napa - Asterias Beach **** Hotel

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ayia Napa - Asterias Beach **** Hotel

Poloha: jeden z nejvyhledávanějších a nejpopulárnějších hotelů v naší nabídce má velmi příjemnou atmosféru a je vhodný pro strávení relaxační dovolené. Areál se nachází v okrajové části letoviska Ayia Napa. V sezóně 2011 byla zrekonstruovaná vstupní hala s recepcí, bar a některé pokoje. Ve vzdálenosti cca 450 m od hotelu najdete supermarket, taverny, bary a restaurace. Nejbližší lékárna a bankomat jsou cca 1,5 km od hotelu. Doporučujeme procházky do okolí, kde budete obdivovat zdejší krásnou přírodu. Autobusovou linkou je možné pohodlně cestovat do centra letoviska, k vodnímu parku či do jiných míst na ostrově. Zastávka je cca 400 m od hotelu na hlavní silnici. Jízdenka vyjde na cca 5€/den, do Larnaky cca 4€ a zpáteční cca 7€/osoba, do Paralimni cca 1,50€.

Vybavení: vstupní hala s recepcí, salónek, 2 výtahy, internetový koutek (za poplatek cca 3,50€/hodina), minimarket, obchod se suvenýry, konferenční sál, kadeřnictví (jen na objednávku), TV místnost, restaurace uvnitř hotelu a na terase, vnitřní bar, venkovní bar, koktejl bar a snackbar u bazénu, zahrada, parkoviště. Adaptéry (cca 3€, při vrácení na recepci 1,50€ zpět). Osušky na pláž zdarma (výměna denně mezi 16:00-19:00 za vratnou zálohu cca 10€). Wifi v prostoru recepce, salónku a ve většině pokojů zdarma.

Sport a zábava: bazén, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, na pláži za poplatek (cca 7,50€/set/den), vnitřní bazén (pouze v zimním období vyhřívaný), dětské hřiště, dětský klub Asterino (v cizím jazyce). Fitcentrum (zdarma), sauna a pára (za poplatek cca 15€/30 minut při maximálním obsazení 6 osob), jacuzzi (za poplatek cca 6€/30 minut/osoba), masáže (za poplatek cca 20€/30 minut nebo cca 35€/masáž celého těla), stolní tenis (zdarma, za vratnou zálohu cca 10€), tenis (za poplatek cca 2€/30 minut), kulečník a elektrické hry (za poplatek cca 1€/hra), plážový volejbal (zdarma, za vratnou zálohu cca 10€), hřiště na minifotbal (za poplatek), možnost zapůjčení kola (cca 10€/den), lekce potápění u hotelového bazénu (za poplatek). Vodní sporty na pláži (za poplatek). Hotel pro své hosty pořádá v hlavní sezóně animační programy (v cizím jazyce), kyperské večírky, show a tematické večery - cca 2x týdně.

Doporučujeme: U překrásné písečné pláže