Lido di Camaiore - Hotel Dune ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Lido di Camaiore - Hotel Dune ***

Pláž a pobřežní promenáda na dosah
ruky.

Poloha: u pobřežní promenády a jen cca 100 m (přes pobřežní cestu) od pláže s jemným pískem (za poplatek). Nákupní možnosti, obchody, bary, kavárny, restaurace v bezprostřední blízkosti. Centrum Lido di Camaiore cca 500 m. Viareggio cca 4 km, letiště Pisa cca 27 km (autobusové spojení od hotelu; každé 2 hodiny, cca 4 € osoba/1 cesta).

Vybavení: dobře vedený, plně klimatizovaný, v roce 2012 částečně rekonstruovaný hotel (59 pokojů). Vkusně vybavený. Recepce s trezory, jídelna (snídaně), kout se sat. TV, restaurace, lounge bar v 1. patře se zastřešenou terasou a výhledem na moře (také hudební večery pro veřejnost). Střešní zahrada s výhledem na moře ve 4. patře s tematickými večery a možností snídaní (červenec + srpen), wi-fi (v ceně), prádelní servis (za poplatek), výtahy. Bazén (cca 15.5.-30.9.) se samostatným dětským bazénem, lehátkovými křesly, slunečníky. Možnost zapůjčení ručníků (v ceně). Bar u bazénu.

Sport a zábava: Sport/aktivity : stolní tenis, 2 tenisové kurty (podle dostupnosti) v ceně (umělé osvětlení za poplatek). Za poplatek: půjčovna jízdních kol (podle dostupnosti), 18-jamkové golfové hřiště ve Forte dei Marmi cca 6 km.

Wellness tip : za poplatek: masáže.

Pro děti : dětská postýlka: do 2 let v ceně. Rezervace v CK.

parkování: parkovací místo v ceně (nehlídané).Domácí zvíře: v ceně. Příjezd/minimální délka pobytu: denně/2 noci. 3.8.-16.8. denně/5 nocí.