Cefalú - Sicílie pro seniory 55+ / h. Santa Lucia Le Sabbie D´Oro ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Cefalú - Sicílie pro seniory 55+ / h. Santa Lucia Le Sabbie D´Oro ***

Hotel Santa Lucia Le Sabbie d’Oro se nachází cca 2 km od centra poklidného přístavního městečka Cefalu, které leží v samotném srdci Sicílie, cca 70 km východně od hlavního města Palerma. Tento 3 hvězdičkový hotel se skládá ze tří budov, které jsou vzájemně propojeny a každá je vybavena výtahem a terasou, kde můžete obdivovat výhledy na zátoku a letovisko Cefalu. Hotel je situovaný přímo nad oblázkovo-písečnou pláží, na kterou se schází po schodech ve spodní části areálu (cca 200 m). Na této pláži pod hotelem naleznete pozvolný vstup do moře, doporučená je obuv do vody. Oblíbená městská písečná pláž s pozvolným přístupem do moře a jemným pískem začíná přímo v centru města a pokračuje směrem na západ k hotelové zóně lemované promenádou, která končí přímo u schodů k hotelu Santa Lucia Le Sabbie d’Oro. Z hotelu se prochází přímo do cukrárny, kde můžete ochutnávat sicilské pochoutky a skvělou kávu. Místní autobusová zastávka je vzdálena cca 100 m od hotelu a autobusem se pohodlně dostanete přímo do centra Cefalu (cena cca 1,50 eur/jedna cesta). V blízkosti hotelu vede železniční trať, která je méně využívaná a svým provozem nijak neobtěžuje hosty.
Naše klienty v hotelu uvítají přípitkem na přivítanou, k dispozici jsou lehátka a slunečníky na hotelové pláži zdarma v závislosti na dostupnosti.

Změna hotelu vyhrazena.

Další údaje : 256 pokojů, 3 budovy
TATO NABÍDKA JE URČENA OSOBÁM NAD 55 LET A JEJICH SPOLUCESTUJÍCÍM.
Letecká doprava je zajišťována polskou leteckou společností Enter Air (změna dopravce vyhrazena).

Poplatky na místě : Povinná pobytová taxa od 10 let věku 1 Euro os./den, splatná na místě.

V ceně je zahrnuto : letecká doprava na letiště Palermo nebo Trápani, ubytování s polopenzí formou bufetu včetně vody a vína, transfer v místě pobytu: letiště – hotel – letiště, nadstandardní delegátská péče 55+, povinné smluvní pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

V ceně není zahrnuto : základní pojištění (léčebné výlohy) a připojištění (pro případ storna) - doporučujeme pojištění ERV Evropské pojišťovny a.s.