Paříž - metropole nad Seinou a zámek Versailles

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Paříž - metropole nad Seinou a zámek Versailles

Eurovíkend v Paříži, zájezdy do Paříže 2015 - letecky, Paříž město na Seině
Vydejte se s námi na prodloužený eurovíkend do Paříže. Frédérik Chopin před více než 150 lety napsal: "Paříž je všechno, co chceš!" a platí to dodnes. Pro Ernesta Hemingwaye byla tato metropole "oslavou života". Klikaté uličky a velkolepé bulváry, proslulé stavby, mondénní obchody a prvotřídní restaurace, ošuntělé hospody, honosné operní scény a sebevědomí občané. Žádné jiné evropské město není tak obdivované, jako právě Paříž.
Poloha hotelu*** nám umožní individuálně navštívit večerní Paříž - kouzelné procházky městem, posezení v kavárničkách na břehu Seiny a vstřebání té pravé atmosféry města.

Nástupní místa : 07.05. - 10.05. L2, L3
06.06. - 09.06. L2, L3
19.09. - 22.09. L2, L3
03.12. - 06.12. L2, L3 Advent v Paříži

Program zájezdu

1. den: zájezdu Dle letového řádu odlet s českým průvodcem z Prahy, přílet do PAŘÍŽE, transfer na ubytování do hotelu. Prohlídka čtvrti Montmartre, náměstí malířů Place du Tertre, krásná bazilika Sacré-Coeur, náměstí Pigalle, Moulin Rouge. Individuálně nebo s průvodcem večerní město.
2. den: zájezdu PAŘÍŽ - celodenní prohlídka hlavních pamětihodností města s průvodcem - Vítězný Oblouk, Champs Elysées, přes náměstí Concorde pokračujeme k Opeře a k ostrovu La Cité - katedrála Notre Dame, Sainte Chapelle, Justiční palác, Prefektura .. . Individuální volno v Latinské čtvrti (kavárničky, restaurace, nákupy nebo vznešený Pantheon, Sorbona a Lucemburské zahrady). Večerní fakultativní projížďka lodí po Seině s neobvyklým pohledem na pařížské památky.
3. den: zájezdu Po snídani odjedeme na fakultativní výlet k prohlídce zámku a zahrad VERSAILLES - symbol francouzských králů, demonstrující bohatství a velikost francouzské monarchie (příměstský vlak RER cca 9 €). V pozdních odpoledních hodinách navštívíme Invalidovnu a podvečerní Eiffelovu věž.
4. den: zájezdu Dopoledne rozloučení s Paříží - návštěva muzea LOUVRE, individuální volno, odpoledne transfer na letiště a odlet zpět do Prahy. Předpokládaný návrat do ČR ve večerních hodinách.