Coco Beach - Filipíny, Coco Beach Resort ekoresort, Filipíny-Mindoro - deluxe bungalov

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Coco Beach - Filipíny, Coco Beach Resort ekoresort, Filipíny-Mindoro - deluxe bungalov

COCO BEACH - leží na sedmém největším ostrově Filipín. Najdeme zde mnoho panenských pláží pokrytých bílým pískem, průzračné moře, ojedinělou ni­čím neporušenou přírodu, rýžo­vá pole, divoké horské řeky či rozsáhlé kokosové háje. Nejvyšší hora ostrova Mt. Baco měří 2488 m. Nejsilnějším lákadlem ostrova je právě stylově pojatý ekoresort Coco Beach, využívající v maximální možné míře původní přírodní materiály a tradice místní filipínské architektury. Nedaleko se nachází 9-ti jamkové golfové hřiště.

Stylový ekoresort, využívající v maximálně možné míře původní přírodní materiály a tradice domorodé filipínské architektury se nachází přímo na pláži s korálovým pískem zhruba 3 km od vesničky Sabang, střediska nočního života mindorských pláží. Bungalovy jsou rozmístěny v pěkném háji vzrostlých kokosových palem, malé údolíčko v areálu je překlenuto tradičním závěsným mostem. Bungalovy jsou zařízeny v jednoduchém, avšak vkusném stylu, s důrazem na sepětí s přírodou. Hotel má 96 pokojů, v základní nabídce jsou pokoje de luxe.

Pláž: písečná, s bělostným korálovým pískem, přímo před hotelem

Vybavení: 4 restaurace s výběrem filipínské i mezinárodní kuchyně, pěkný bar s pohodlným posezením zvláště při západu Slunce, malý hotelový obchůdek se suvenýry a nezbytnostmi denní potřeby, internet, salón krásy, čítárna, krejčovský salón

Sport a zábava: k dispozici atypický bazén, jacuzzi, pro děti brouzdaliště se skluzavkou a dětské hřiště, fitness centrum, masérna, biliár, na pláži možnost vodních sportů a šnorchlování. Prakticky již od hotelové pláže začínají potápěčské lokality s prvotřídními scenériemi podvodního života. V areálu se nacházejí též tenisové kurty a nedaleko od hotelu je pěkné golfové hřiště.