Boracay - Filipíny, Friday's Beach Resort *****, Filipíny-Boracay

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Boracay - Filipíny, Friday's Beach Resort *****, Filipíny-Boracay

BORACAY - maličký ostrůvek ve Visajském souostroví je synonymem dovolené v pravém tropickém ráji. Hebký korálový písek, kokosové palmy a tyrkysově prů­zračné moře. Esence přírodní nád­­hery, hraničící s kýčem reklam­­ních barvotisků. Nejlepší pláž leží na západním pobřeží, vstup do vody je příjemně pozvol­ný. Boracay je nejoblíbenějším filipínským letoviskem, služby zdejších hotelů uspokojí i toho nejnáročnějšího návštěvníka. Boracay - dovolená jako z kalendáře.

Luxusní hotel se nachází při severním konci hlavní boracayské pláže. Stylové bungalovy tvoří malé atrium, otevřené k pláži. Hotel je zařízen v přírodně tropickém stylu s důrazem na přírodní materiály. Hotel má 34 pokojů, v základní nabídce jsou pokoje de luxe, pokoje kategorie premier blíže moři jsou za příplatek.

Pláž: písečná, s bílým pískem, přímo před hotelem

Vybavení: restaurace, bar, salón krásy, trezory na recepci, butik a obchůdek, dětská pečovatelka

Sport a zábava: bazén, kulečník, stolní tenis, plážový volejbal, půjčovna kajaků, horských kol a vybavení pro šnorchlování, čítárna

Program zájezdu

1. den: ODLET Z PRAHY: Odlet z letiště Praha - Ruzyně. Odbavení na letišti 1,5 hod. před odletem.
2. den: MANILA: Snídaně v letadle. Odpoledne přílet do Manily, hlavního města Filipín. Transfer do hotelu, ubytování. Večerní individuál ní prohlídka města. Po znáte pevnost San tiago, kostel sv. Au gustina a čtvrť Ma ka ti.
3. den: MANILA - CATICLAN - BORACAY: Snídaně. Odpoledne transfer na letiště, odlet na ostrov Panay do střediska Kali ba. Dále lodí na jeden z nejkrásnějších ostrovů Filipín - Boracay. Ubytování.
4. - 8. den: BORACAY: Snídaně. Volný čas. Pouze 7 km dlouhý ostrů vek Bora cay nabízí nádherné pláže s bí - lým pís kem, lemované palmovými háji. Spolu s měl kým, průzračným a ne ustále pro hřá tým mořem nabízí ostrov nezapome nutelnou exotickou dovole nou.
9. - 10. den: BORACAY - MANILA - PRAHA: Snídaně. Odpoled ne odjezd lodí do městečka Caticlan, odbavení na letišti, odlet do Manily. Odtud pokračo vání letu na trase Manila - Hongkong - Praha. Doporu ču jeme k zájezdu při návratu při po jit třídenní (2 noci) pobyt v Hong kongu.