Dominikánská republika - Punta Cana, Talanquera Beach Resort ***, Juan Dolio

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Dominikánská republika - Punta Cana, Talanquera Beach Resort ***, Juan Dolio

Romantická dovolená na jedné z perel Karibiku. Najdete zde překrásné písčité pláže, blankytně modré teplé moře a příjemné tropické podnebí s nádhernou přírodou. Tato země je ideálním místem pro odpočinkovou dovolenou, ubytování v hote­lech je s plnou penzí a neomezenou konzumací nápojů. Je pro Vás připraven velký výběr sportovních aktivit včetně programů pro děti. Večery můžete strávit sledováním zábavních programů připravených hotelovým personálem či v hotelových restauracích, barech a diskotéce.

Hotelový komplex složený z dvouposchoďových budov je umístěný na jihovýchodě ostrova přímo u pláže v letovisku Juan Dolio. Pláž je chráněna přírodním korálovým útesem. Hotel je obklopen velkou tropickou zahradou, v jejíž zadní části je umístěný bazénový komplex. Vzdálenost od letiště Punta Cana je 135km, Santo Domingo 30km, vzdálenost od centra letoviska je 1km, nákupní možnosti 3km.

Pláž: přímo u široké, písčité pláže s pozvolným vstupem do mělkého moře, lehátka a slunečníky jsou zdarma. Korálový útes je několik desítek metrů od břehu.

Vybavení: recepce, restaurace, 3 bary (u pláže, u bazénu a v prostorách diskotéky), komplex tří bazénů pro dospělé, z toho jeden s dětskou částí, kulečník, volejbal. V blízkosti golfové hřiště, banka a lékařská služba, v prostorách lobby je připojení wifi zdarma.

Sport a zábava: šnorchlovaní, plážový volejbal, kulečník, diskotéka, při vysoké obsazenosti a v hlavní sezóně hotel pořádá týdně několik animačních programů a večerních vystoupení

Program zájezdu

1. - 10. den: ODLET Z PRAHY: Odlet z letiště Praha, odbavení 2 hodiny před plánovaným odletem. Přílet do Dominikánské republiky. Uvítání na letišti českým delegátem a transfer do hotelu dle výběru.
11. den: PUNTA CANA: Pobyt u moře s programem All Inclusive. Punta Cana je nejznámějším a nejvyhledávaněj ším letoviskem Dominikánské republiky díky svým překrásným nekonečným písečným plážím, stíněnými palmovými háji. Moře Vás láká ke koupání blankytně modrou barvou a jemný bílý písek Vás vyzývá k leno šení na pláži. Program All Inclusive zahr nuje plnou penzi formou bufetu, občer stve ní během celého dne, neomezenou konzumaci nealkoholic kých i alkoholických nápojů místní výroby i širokou nabíd ku nej růz nějších sportovních aktivit - nemotorizované vodní sporty, tenis, stolní tenis, volejbal, jízda na kole či na koni a další. Večer jsou pro hotelové hosty připraveny animační programy s bohatým kulturním programem včetně kurzů tance me rengue. Při pobytu v Punta Caně zejmé - na rodinám s dětmi doporučujeme návště - vu delfinária či celodenní výlet k ostrovům Saona či Catalina s ideálními podmínkami na potápění a na šnorchlování.
12. - 13. den: ODLET DO PRAHY: Volno na koupání, opalování, vodní spor ty. Odpoledne transfer na letiště a odlet do Prahy.