Seget Donji (Trogir) - Medena hotel STANDARD ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Seget Donji (Trogir) - Medena hotel STANDARD ***

Hotelový komplex Medena leží v mírném svahu uprostřed borového lesa. Hotel je vzdálen cca 4 km od Trogiru, cca 7 km od letiště a 30 km od Splitu. Hotel se skládá ze dvou hlavních budov A a B a dvou depandancí C, D.  Hotel nabízí několik typů pokojů. 

Pokoje STANDARD mají telefon, SAT/TV, trezor, malou ledničku, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, balkon, WI-FI a jsou umístěné v budově A a B. V 1.- 2. patře jsou pokoje s balkonem do parku a v 7.- 8. patře jsou pokoje s balkonem na mořskou stranu. 

Hostům je k dispozici recepce, hotelová klimatizovaná restaurace, aperitiv bar, taneční terasa, kadeřnický salón, wellness studio, posilovna, venkovní bazén, parkoviště, disko klub až pro 500 osob, pizzerie, taverna, gril restaurace na pláži. V sezoně hotel zajišťuje animaci pro děti a dospělé.

Pláže jsou oblázkové a částečně betonové, vzdálené cca 200 m od hotelu, přístup na pláž je po schodech.

Ke sportovnímu vyžití slouží stolní tenis, minigolf, tenisové dvorce se školou tenisu, pétanque, hřiště pro míčové hry, na pláži je tobogán, dětské hřiště a plážový volejbal, bohatá nabídka vodních sportů, škola potápění. 1 km dlouhá pěší procházka po mořské pláži končí ve staré rybářské vesnici Seget.

Poloha: do 250 m od moře

Vybavení: pizzerie, kavárna, terasa, kadeřnictví, diskotéka, sauna, tobogán, konferenční místnost, kosmetický salón, taverna.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, škola tenisu, škola potápění, fitness studio.

DÍTĚ DO 7 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA !!!

Domácí zvířata nejsou povolena.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 31.1.2019 SLEVA 20% Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 28.2.2019 SLEVA 15% Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 31.3.2019 SLEVA 10% Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.