Rovinj - VILLAS RUBIN (a) - Rovinj

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rovinj - VILLAS RUBIN (a) - Rovinj

Komplex Villas Rubin sestává z bungalovů a apartmánů v boroovém háji. Komplex je přímo u moře, podle toho kde konkrétně bydlíte, je to k pláži od 50 do 350 metrů. Centrum letoviska Rovinj se nachází asi 3 km od komplexu a dostanete se tam příjemnou procházkou po pobřežní promenádě. Dovolenou zde doporučujeme pro rodiny s dětmi, ale i mladé lidi a páry.

Pláž: Pláž je skalnatá a oblázková, místy doplněná betonovými platy, vzdálená 50 – 350 m od ubytování. Pláž má modrou vlajku, lehátka, matrace a slunečníky jsou zde za poplatek. Nedaleko se také nachází naturistická pláž.

Vybavení: K vybavení komplexu patří velký bazén s mořskou vodou a dvěma tobogány, dětský bazén s mořskou vodou, miniklub pro děti, dětské animační programy a animační programy pro dospělé v sezoně, recepce, bankomat, směnárna, restaurace, aperitiv bar, pizzerie, snack bar u bazénu, taneční terasa, několik dalších restaurací a barů, připojení k internetu za poplatek, půjčovna kol za poplatek. Lehátka a slunečníky u bazénů jsou za poplatek.

Sport a zábava: Tenisové kurty a tenisová škola, hřiště, herna, fitness, potápěčské centrum, široká nabídka vodních sportů na pláži.