Pokrivenik - Ruža vila ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: vila Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Pokrivenik - Ruža vila ***

Vybavení: WI-FI k dispozici dle popisu, možnost zapůjčení automobilu, parkování, zahrada.

Sport a zábava: surf, půjčovna lodiček, turistika.

!!! SPECIÁLNÍ SLEVA 30 % Z UBYTOVÁNÍ v termínu12.9.-22.9.2024 !!! Platí od 10.9.2024.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Ruža vila: Villa Ruža se nachází na severní straně ostrova Hvar v zálivu Pokrivenik, přímo u pobřeží. Je prázdninovým dvojdomkem se 3 ložnicemi a 2 koupelnami. Svou polohou je jako stvořená pro dovolenou s přáteli i rodinou. Můžete si užívat čistého moře a krásné pláže, která se nachází přímo před samotnou vilou. Poloha je vhodná pro výlety do sousedních zátok a dalších míst s krásnou přírodou a zajímavými scenériemi, která můžete navštívit a prozkoumat mnoha způsoby a zároveň je dostatečně odlehlá pro úplnou relaxaci. 

V přízemí vily se nachází jedna ložnice s manželskou postelí a přistýlkou, WC, sprchový kout, plně vybavená kuchyň s troubou, mikrovlnnou troubou, lednicí, myčkou nádobí a jídelna se vstupem na terasu. Ve 2. patře jsou dvě ložnice, WC, sprchový kout a pračka.

Cela vila je klimatizovaná. Hosté mají k dispozici bezplatný internet a parkovací místa. Před domem je zahrada se zahradním nábytkem a lehátky. Domácí mazlíčci jsou vítáni.

Hosté mají možnost navštívit restauraci hotelu Timun, kterou vlastní majitelé vily. Nachází se na druhé straně zálivu a nabízí špičkové středomořské speciality. K dispozici jsou i služby nabízené v hotelu Timun (např. půjčovny lodí, surfů, aut, transfery, výlety atd.). Nejrychlejší způsob, jak se dostat do hotelu, je projížďkou panoramatickou lodí, která je hostům k dispozici. Stravování je možné domluvit v restauraci Preza – za příplatek.