Korčula - Port 9 Aminess hotel ****

Všechny objekty jsou zcela klimatizovány a luxusně vybaveny. Pokoje jsou typu Comfort, Superior, Superior Suite a rodinné. Pokoje Comfort (18 m2) mají balkon a jsou bez možnosti přistýlky. Pokoje Superior (23 m2) mají balkon a možnost jedné přistýlky. Rodinný pokoj Family (28 m2) má 2 pokoje propojené vnitřními dveřmi a je pro 2-4 osoby. Superior Suite pro 2-4 osoby má dvoulůžkovou ložnici a denní místnost s rozkládacím gaučem. Pokoje mají SAT/ LCD TV, telefon, trezor, minibar (za příplatek), požární hlásič, koupelnu, fén, klimatizaci, balkon, WI-FI. Hostům je k dispozici recepce, centrální restaurace, lobby aperitiv bar, pivnice, taverna, terasa, snack bar, bar u bazénu, koktejl bar (cca 10 různých restaurací a barů), wellness (fitness studio, finská sauna, whirlpool, masáže za poplatek), 2 konferenční sály, bankomat, Wi-Fi. Středisko má 2 venkovní bazény s mořskou vodou (100 m2 i 70 m2), pro dospělé pak ještě 1 venkovní bazén... Celý popis

Korčula - Port 9 Aminess hotel ****

Termíny a ceny

16.05. - 25.05.2025 pátek - neděle
vlastní autokarem
Sleva 12% 16 363 Kč 14 449 Kč
cena za 10 dní (7 nocí)

Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • doprava ze základních míst (další za přílatek)
  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - snídaně i večeře švédský stůl
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • klimatizace
  • závěrečný úklid
  • WI-FI
  • využívání venkovního bazénu
  • pobytová taxa

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • cena rovněž neobsahuje nápoje

    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Popis zájezdu

Korčula - Port 9 Aminess hotel ****

Všechny objekty jsou zcela klimatizovány a luxusně vybaveny. Pokoje jsou typu Comfort, Superior, Superior Suite a rodinné. Pokoje Comfort (18 m2) mají balkon a jsou bez možnosti přistýlky. Pokoje Superior (23 m2) mají balkon a možnost jedné přistýlky. Rodinný pokoj Family (28 m2) má 2 pokoje propojené vnitřními dveřmi a je pro 2-4 osoby. Superior Suite pro 2-4 osoby má dvoulůžkovou ložnici a denní místnost s rozkládacím gaučem. Pokoje mají SAT/ LCD TV, telefon, trezor, minibar (za příplatek), požární hlásič, koupelnu, fén, klimatizaci, balkon, WI-FI.

Hostům je k dispozici recepce, centrální restaurace, lobby aperitiv bar, pivnice, taverna, terasa, snack bar, bar u bazénu, koktejl bar (cca 10 různých restaurací a barů), wellness (fitness studio, finská sauna, whirlpool, masáže za poplatek), 2 konferenční sály, bankomat, Wi-Fi. Středisko má 2 venkovní bazény s mořskou vodou (100 m2 i 70 m2), pro dospělé pak ještě 1 venkovní bazén Infinity se sladkou vodou (400 m2). Pro děti je zde dětský bazén se sladkou vodou (60 m2), dětské hřiště. V hlavní sezoně středisko zajišťuje animaci pro děti (Miramì Mini klub) i dospělé: ranní gymnastika, aqua aerobic, pilates, nordic walking. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce s umělým povrchem, stolní tenis, minigolf, hřiště pro míčové hry (volejbal, košíková - umělý povrch), vodní sporty, Aquapark, půjčovna kol a další. 

Domácí zvířata jsou v hotelu povolena, za příplatek. V pokoji je možné mít max. 1 domácí zvíře. Mimo hotelový pokoj musí být zvíře vždy na vodítku a nesmí k bazénu, do restaurace a na pláž.

Pláže jsou oblázkové, písčité i přírodní skalnaté se schůdky do moře, vzdálené cca 100 m. Jedna z pláží je velmi vhodná pro děti, neboť pláž je ze sypkého písku a postupně se svažuje do moře. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Je zde možnost pro návštěvu města Korčula využít lodní taxi.

Punto Mare Fun & Beach Zone - dobře udržovaná pláž s rekreačním vybavením a gurmánskou prodejnou. Nabízí zábavu pro všechny věkové kategorie.

Pokud cestujete s dětmi, najdete zde vše, co potřebujete, od pláže a bazénů až po restaurace, bary, špičková zábavní a sportovní zařízení.

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisu, bazén venkovní sladká voda , aperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, bazén dětský venkovní sladká voda , terasa, dětský klub, dětské hřiště, sauna, lehátka na pláži - za poplatek, slunečníky na pláži za poplatek, lobby-aperitiv bar, aquapark, konferenční místnost, bar u bazénu, masážní salón, pivnice, bankomat, parkování, recepce centrální, taverna, restaurace, bazén Infinity.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, aqua aerobic, ranní gymnastika, nordic walking, fitness studio.

Jedno dítě do 10 let na přistýlce se 2 dosp. os. - ZDARMA v pokoji Superior (S3BP).

Dětská postýlka (na vyžádání) - ZDARMA !!!

1/4 pokoj Family: 2 dvoulůžkové pokoje propojené dveřmi, pohled do parku. Lze ubytovat max. 3 dosp. os. a dítě nebo 2 dospělé osoby a 2 děti. Osoby na přistýlkách jsou ZDARMA.

1/4 pokoj Superior suite: dvoulůžkový pokoj s oddělenými lůžky a denní místnost s rozkládacím gaučem, pohled do parku. Lze ubytovat max. 3 dosp. os. nebo 2 dospělé osoby a 2 děti.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 28.2.2025 SLEVA 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 1.3. DO 31.3.2025 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Port 9 Aminess hotel: „Lungo Mare“ s bujnou borovicovou vegetací přivádí návštěvníky ze starého města do zálivu mušlí, kde se nachází hotel, který je součástí letoviska. Resort je pojmenován po 9 věžích, které vždy chránily přístav Korčula, a nabízí svým návštěvníkům luxus, eleganci a klid. Idylu tohoto letoviska tvoří prostředí bazénu, který přetéká a splývá s otevřeným mořem, stinný baldachýn starých olivových hájů a místa, kde se jídlo a víno stávají uměním.

Resort Port 9 je luxusní a moderní komplex umístěný přímo na mořském břehu v klidné zátoce „Zátoka mušlí“ na ostrově Korčula. Centrum města Korčula je vzdáleno cca 3 km a trajektiště Orebić - Dominče cca 600 m. Resort Port 9 je rozlehlý areál a nabízí relaxační rodinnou dovolenou v moderních zařízeních obklopených olivovníky, borovicemi, cypřiši a fíkovníky. Hotelový komplex se skládá ze 4 pavilónů Makul, Timun, Petral a Orno, hotelu Melion, z luxusních apartmánů a mobilních chat.

Destinace: Patří k nejcennějším městským památkovým rezervacím na chorvatské přímoří. Stará část Korčuly leží na vyvýšeném poloostrůvku spojeném s pevninou jen úzkou šíjí. Je ze všech stran obklopena hradbami ze 14.-16. stol. Na obejití hradeb je třeba 15-20 minut. Z opevnění vynikají čtyři národní věže, válcové bašty, z nich je nejmohutnější Barbarigo v přístavu. Hradby jsou přerušeny dvěma branami, a to Mořskou branou a Pevninskou branou. Střed starého města tvoří na nejvyšším bodě Strossmayerovo náměstí s goticko-renesanční katedrálou sv. Marka ze 16.-17. stol. Součástí je baptisterium ve zvonici katedrály. Sousední Opatský palác s opatskou klenotnicí, cenné liturgické předměty, obrazy, sochy aj. Komplex náměstí doplňuje nejstarší korčulský kostel, kostel sv. Petra ze 14. stol. V blízkosti je dům, kde se údajně narodil slavný cestovatel Marco Polo - dům se však nedochoval, zůstala jen věž (pozorovatelna), kde je mu věnována expozice.

Jachty v okolí