Biograd na Moru - Apartmány Biograd na Moru ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Biograd na Moru - Apartmány Biograd na Moru ***

Poloha: Hezké apartmánové domy jsou rozmístěné po oblíbeném letovisku Biograd na Moru. Jsou vkusně a útulně zařízeny za účelem komfortu a pohodlí hostů. Díky výbornému koupání, oblázkovým plážím a rušnému kulturnímu a společenskému životu je oblat vyhledávána turisty z celé Evropy. Centrum letoviska je od apartmánů vzdálené asi 400 m. Biograd je přístavní město ležící na břehu Jardanu 28 kilometrů jihovýchodně od Zadaru. V sezóně potěší poslech lidové chorvatské hudby.

Vzdálenost od moře : asi 200-500 m od apartmánů.

asi 400

Pláž: Oblázková: asi 200-500 metrů od apartmánů. Rozlehlá pláž s množstvím sportovního vyžití, atrakcí a bazénem s mořskou vodou. Pozvolný vstup do moře.

Vybavení: Standardně vybavené apartmány s příslušenstvím. Součástí každého apartmánu je kuchyňský kout, balkon nebo terasa, možnost klimatizace (na vyžádání/za poplatek). V blízkosti restaurace, kavárny, obchod.

Sport a zábava: V letovisku velký tenisový areál, sportovní hřiště, aqua tobogán, bazén s mořskou vodou, vodní lyžování, potápění, půjčovna vodních skútrů a loděk, windsurfing, beach volejbal, cyklostezky. V městečku promenáda, přístav, vinárny, kavárny, diskotéky. Pro děti: aqua tobogán, hřiště pro plážové sporty, pískoviště.

Informace : check-in: 14.00 hod. / check-out: 10.00 hod.

Možný pobyt s domácím mazlíčkem.