Ulcinj - Hotel Olympic Club ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ulcinj - Hotel Olympic Club ***

Skvělým tipem pro turisty, kteří chtějí strávit léto na Balkáně, je pobyt v Černé Hoře. Příjemné zázemí Vám poskytne hotel Olympic, který je obklopen zelení a leží přímo u nádherné ulcinjské pláže (asi 4 km od historického města Ulcinj). Letní dovolená v Černé Hoře v této přitažlivé lokalitě je vhodná pro turisty všech věkových skupin. Zájezd do Černé Hory můžete využít například k relaxaci na blízké Veliké pláži s tím nejjemnějším pískem. Léčivými účinky proslula ulcinjská pláž, jejíž písek s tmavým zabarvením blahodárně působí na revma, klouby nebo kožní potíže.

Dovolenáv Černé Hoře je správným tipem pro výletníky, které lákají relaxační, pohybové nebo animační programy. Letní zájezd do Černé Hory přivítají i sportovně založení turisté, kteří si mohou třeba zaběhat po lesních a plážových běžeckých tratích.

Poloha: hotel Olympic Club leží přímo u oblíbené ulcinjské pláže, obklopen zelení. Je vzdálen cca 4 km od historického centra magického města Ulcinj.

Pláž: v bezprostřední blízkosti hotelu (cca 80 m), písečná tzv. "Veliká pláž" (dlouhá cca 13 km a široká 60 m), na pláži možnost zapůjčení slunečníků a lehátek (za poplatek). Ulcinjská pláž se vyznačuje léčivými účinky písku zbarveného do černé barvy. Blahodárně působí na revmatismus, kloubní a kožní onemocnění.

Vybavení: recepce, restaurace s terasou, kavárna, aperitiv bar, konferenční sál, WiFi (za poplatek), parkoviště, krytý bazén.

Sport a zábava: krytý bazén, posilovna, velké travnaté fotbalové hřiště, hřiště na malou kopanou (travnaté i betonové), tenisové kurty s osvětlením - za poplatek (možno hrát i večer, zapůjčení tenisových raket), hřiště na volejbal, basketbal, házenou, stolní tenis, lesní i plážové běžecké tratě, vodní sporty na pláži (za poplatek), windsurfing. V okolních obchůdcích a restauracích najdete vždy něco pro Vás. Ve městě Ulcinj se nachází také spousta restaurací a podniků k zábavě. ANIMAČNÍ PROGRAM V ČESKÉM JAZYCE ZCELA ZDARMA.

Náš názor: lokalita má velkou přednost v bezprostřední přítomnosti Velike Plaže s tím nejjemnějším léčivým pískem. V oblasti se také mohou vyskytovat mírné větry v odpoledních hodinách. Příjemné místo pro prožití pohodové dovolené široké klientely všech věkových kategorií i pro rodiny s dětmi. Ulcinj se stal známým a vyhledávaným cílem. Vynikající poloha hotelu Olympic Club přispívá ke spokojenosti klientů cestovní kanceláře KOVOTOUR PLUS. Váš názor na hotel Dobrý den, letos jsem se svou rodinou prožila týden v nádherné Černé Hoře v hotelu Olympic. Černá Hora je opravdu překrásná a díky delegátkám CK Kovotour Plus jsme si přivezli i spoustu informací o této zemi. Delegátky byly opravdu skvělé, ochotné a milé. Pro toho, kdo měl zájem, pořádaly večerní program, který byl plný užitečných informací a zábavy. Na jakýkoli dotaz vždy ochotně odpověděly a poradily. Chci jen tímto říct, ze CK může být pyšná na takové delegáty. Naše dcerka na ně vzpomíná denně a při odjezdu se s nimi loučila jako s nejlepšími kamarádkami. Předejte jim prosím tuto poklonu, protože si to opravdu zaslouží. Hodně úspěchů přejí Voženílkovi Dobrý den, ve dnech 9. 7.- 16. 7. 2016 jsem se i s dětmi účastnila pobytu v Černé Hoře v hotelu Olympic. Chtěla bych velmi poděkovat paní delegátce Darině, která byla po celý pobyt neustále k dispozici, ochotně pomohla a dobře poradila při výběru a realizaci výletů. Je poznat, že ji tato práce naplňuje a baví. K moři jezdíme často, ale s takto profesionálním přístupem delegáta jsme se ještě nesetkali. S přátelským pozdravem Dita P. s rodinou. Dobrý den, vrátili jsme se 25.6.2016 z Černé Hory-Ulcinj, hotel Olympic. Rádi bychom poděkovali cestovní kanceláři Kovotour Plus za úžasnou dovolenou. Především bychom chtěli poděkovat p.řediteli Petru Kostkovi za profesionální služby, perfektní starost o klienty a úžasně připravený výlet do Boky Kotorské. Přejeme mu hodně zdraví v osobním životě a v pracovním hodně úspěchu. Poděkování patří i průvodci p. Milošovi, který nás doprovázel na výletě v Boce Kotorské. Opravdu můžu říct, že to byl průvodce z velkým P. Jsme velice okouzlení z profesionálního výkladu. Pan Miloš měl milé chování a neskutečnou škálu zážitků, které nám vyprávěl a bavil tím opravdu každého. S pozdravem Josef a Jana Z.

Poznámka : Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko / jednolůžkový pokoj +4 990 Kč/týden. ODLET V PONDĚLÍ: z Prahy do TIRANY + následný autokarový transfer z Tirany do hotelu.