Budva - Komplex Slovenska Plaža ***/***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Budva - Komplex Slovenska Plaža ***/***

Poloha: Komplex Slovenska Plaža se nachází asi 10 minut chůze jižně od starého města Budva, kam se dostanete krásnou promenádou podél moře. Patří mezi oblíbená střediska postavená ve stylu španělského městečka.

Vzdálenost od moře : asi 150 m od komplexu.

500

Pláž: Písečně-oblázková: vzdálená asi 150 m od komplexu. Pozvolný vstup do moře.

Vybavení: Recepce s možností Wi-Fi připojení (zdarma), několik restaurací, aperitiv bar, kavárna, pizzerie, vinotéka, ambulance, kadeřnický salón, obchody, butiky, taneční terasa s každodenní zábavou, fitness centrum, minigolf, trezor (za poplatek).

Sport a zábava: Dva venkovní bazény s mořskou vodou, dětské hřiště, tobogán na pláži, stolní tenis, tenisové kurty, možnost zapůjčení vodních lyží, na terase u pláže taneční večery a diskotéky.

Doporučujeme: Dubrovník: patří mezi nejcennější památky v jihovýchodní Evropě. Dubrovník byl již v r. 1979 zařazený na seznam celosvětového kulturního dědictví organizace UNESCO. Skadarské jezero: největší sladkovodní plocha na Balkánu, ráj ornitologů, možnost výletů lodí. Kotor: přístavní město, kterého starobylá část je zapsaná na seznamu UNESCO.

Informace : check-in: 14.00 hod. / check-out: 10.00 hod.