Budva - Komplex Slovenska Plaža ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Budva - Komplex Slovenska Plaža ***+

Poloha: komplex se nachází v blízkosti pláže, asi 500 m jižně od starého města Budvy, kam se dostanete krásnou promenádou podél moře. Středisko Slovenska Plaža bylo postaveno ve stylu španělského městečka s vlastními uličkami, náměstími či obchůdky a patří mezi nejvyhledávanější turistická střediska na Jadranu.

Pláž: 2 km dlouhá, písečně-oblázková pláž, vzdálená cca 150 m od komplexu, pozvolný vstup do moře, vhodná pro děti. V širším okolí leží další zajímavé pláže, které jsou snadno dostupné pěšky nebo místní dopravou (Bečiči, Jaz, Sveti Stefan, ostrov Sv. Nikola – pláž Havai).

Vybavení: recepce – možnost WiFi připojení zdarma, několik restaurací, aperitiv bar, kavárna, pizzerie, vinotéka, ambulance, obchody, butiky, kadeřnický a kosmetický salón, taneční terasa s každodenní zábavou, fitness centrum, cvičení v bazénu, minigolf, trezor (za poplatek). Parkování v komplexu za poplatek.

Sport a zábava: 2 venkovní bazény s mořskou vodou, slunečníky a lehátka u bazénu (zdarma), dětské hřiště, tenisové kurty, stolní tenis, vodní atrakce, možnost zapůjčení vodních lyží, animace, na terase u pláže jsou pořádány kulturní akce, taneční večery a diskotéky. Poblíž hotelu se nachází promenáda a samotné centrum Budvy.

Náš názor: kompletně vybavené středisko, vhodné pro širokou klientelu.

Poznámka : Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko +7 990 Kč/týden. Příplatek za plnou penzi +1 790 Kč/osoba, příplatek za all inclusive +3 490 Kč/osoba. Příplatek za odlet z Bratislavy: 1.500 Kč/osoba. Ceny jsou konečné - již nelze uplatnit žádné slevy.