Primorsko - Hotel Plovdiv ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Primorsko - Hotel Plovdiv ***

Poloha: Hotel s velmi dobrou polohou je situován přímo nad pobřežím cca 120 metrů od 2,5 km dlouhé severní písečné pláže. Ve vzdálenosti cca 250 metrů se nachází informační a turistická kancelář s česky i slovensky mluvícím personálem a směnárnou.

Pláž: 2,5 km dlouhá severní písečná pláž se nachází cca 120 metrů od hotelu. Hlavním lákadlem Primorska jsou dvě krásné rozlehlé pláže s jemným pískem, a to severní s písečnými dunami a většími vlnami a jižní s klidnější vodní hladinou a pozvolným vstupem do vody. Po jižní pláži můžete příjemnou procházkou dojít až do 4 km vzdáleného letoviska Kiten. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, vodní sporty za poplatek.

Vybavení: Vybavení : V hotelu je k dispozici recepce, prostorná hala s TV, výtah, bar, wi–fi (zdarma), vnitřní klimatizovaná restaurace, 2 venkovní restaurace – jedna je součástí hotelu a druhá je přímo na vyvýšeném břehu před hotelem. K dispozici je i malý bazén s oddělenou dětskou částí (lehátka a slunečníky zdarma).

Sport a zábava: Aktivity : Výlety, aquapark v Primorsku, možnost navštívit historický Sozopol.

Pro děti: Bazén s oddělenou dětskou částí. Aquapark Planet je vzdálen cca 900 metrů od hotelu.

Poznámky a slevy : Sleva na první moment až 15% do 15.1., děti zdarma (jen za taxy) do 31.3., věrnostní sleva 200 Kč, seniorská sleva až 2 200 Kč.