Anglie - to nejlepší z Londýna a krásy jižní Anglie

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Anglie - to nejlepší z Londýna a krásy jižní Anglie

6 denní poznávací zájezd do Londýna - a jižní Anglie za světoznámými památkami a nejzajímavějšími místy.
Londýn vás okouzlí nejen svými pamětihodnostmi, ale také svou jedinečnou atmosférou.


Londýn patří mezi nejkrásnější města Evropy a Vy si v průběhu zájezdu prohlédnete všechny jeho významné památky a zažijete pravou atmosféru této britské metropole.

Náš zkušený průvodce Vám pomůže poznávat ty nejvýznamnější místa a památky, jako jsou např.
Greenwich, Tower of London, Tower Bridge, Houses of Parliament a Big Ben, Westminsterské opatství (Westminster Abbey), Buckinghamský palác, Katedrála Sv.Pavla (St.Paul's Cathedral), Trafalgarské náměstí, čtvrť Soho a další místa.

V případě Vašeho zájmu je možnost využít volný čas k výhodným nákupům na vyhlášené třídě Oxford Street.

Můžete si také udělat svůj vlastní individuální program na části dnů či celé dny v Londýně.
Stačí se dohodnout s průvodcem, kdy a kde se od skupiny odpojíte a kdy a kde se zase setkáte.


Program zájezdu

1. den: Odjezdy z ČR přes den s nástupy po trase z Ostravy (cca 11.hod.), Frýdku-Místku, Příbora, Nového Jičína, Hranic, Olomouce (12.h až 12.30), Prostějova, Vyškova, Brna (cca 13.h až 13.30), Jihlavy, Humpolce, Prahy (cca 16.hod.), Berouna, Plzně a Rozvadova (cca 19.hod.) noční přejezd přes Německo, Belgii a Francii.
2. den: Přejezd přes kanál La Manche v ranních hodinách, cesta do Londýna, prohlídka města s průvodcem, která začíná v Greenwichi, kde se nachází Královská observatoř s nultým poledníkem, Námořní muzeum a Královská námořní akademie a proslulá plachetnice Cutty Sark. Plavba lodí po Temži do centra Londýna k mostu Westminster Bridge. Procházka kolem nejvýznamnějších památek, jako je Parlament, Big Ben, Westminsterské opatství, Downing Street, popř. Buckinghamský palác. Večer se ubytujeme v hotelu*** na okraji Londýna.
3. den: Odjezd z hotelu, možnost návštěvy Muzea voskových figurín Madame Tussauds, možnost návštěvy muzea Sherlocka Holmesena na Baker Street. Možnost výhodných nákupů na Oxford Street. Přejezd metrem k pevnosti Tower of London, kde jsou uloženy korunovační klenoty. Můžete se také projít po nejznámějším londýnském mostu Tower Bridge, odkud je krásný pohled na křižník Belfast. V případě Vašeho zájmu můžete přejet typickým londýnským patrovým autobusem na náměstí Trafalgar Square a projít se přes náměstí Leister Square a Picadilly Circus. Závěr výletu bude patřit bohémské čtvrti zábavy a umění Soho, která plynule navazuje na Čínskou čtvrť. Zde můžete povečeřet v jedné z tradičních čínských restaurací. Večer odjezd z Londýna, přejezd přes kanál La Manche, Francii, Belgii a Německo.
4. - 6. den: Příjezd do ČR přes den, výstupy po trase z Rozvadova, Plzně, Berouna, Prahy (kolem poledne), Humpolce, Jihlavy, Brna, Vyškova, Prostějova, Olomouce, Hranic, Nového Jičína, Příbora, Ostravy, Frýdku-Místku.