Bahamy, Melia Nassau Beach Resort ****, Nassau

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bahamy, Melia Nassau Beach Resort ****, Nassau

Nejen daňový, ale i turistický ráj, který láká turisty stovkami velkých či malých ostrovů. Proslulá čistota moře, přívětivost domorodců a světoznámý místní rum dává zapomenout na všední starosti. Většina bahamských ostrovů je pokryta pi­niovými lesy. Díky poměrně mělkému moři jsou v okolí většiny ze 700 ostrovů ideální podmínky pro potápění a proto nesmí nikdo zapomenout na výbavu pro šnorchlování.

Luxusní resort tvoří 694 moderně vybavených pokojů a 32 suit. Hotel se nachází přímo u proslulé pláže Cable Beach v Nassau ve vzdálenosti 10 minut jízdy od mezinárodního letiště a centra Nassau.

Pláž: pláž Cable Beach s jemným bílým pískem přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži bez poplatku.

Vybavení: 6 restaurací, bar/snack, 3 bary, 3 bazény s kaskádami, 2 jacuzzi v zahradě, tropická zahrada, fitness centrum, obchůdky se suvenýry, dětský klub (od 5 do 12 let), dětské hřiště. Internet – Wifi (zdarma v lobby).

Sport a zábava: tenis, volejbal, basketbal, vodní aerobik, bezmotorové vodní sporty (kajak, windsurfing, šnorchlování). Za poplatek motorové vodní sporty, masáže a salon krásy. Animační programy a zábavné večerní programy (živá hudba, tanec, karaoke)