Escaldes - Andorra - Hotel Cosmos ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Escaldes - Andorra - Hotel Cosmos ***

Poznejte krásy drobného státečku, který má co nabídnout. Speciální eurovíkend Andorrou s českým průvodcem.

Andorra : Drobný státeček obklopen vysokými horskými štíty Pyrenejí má co nabídnout! Památky metropole Andorra la Vella s křivolakými uličkami a prastarými kamennými stavbami, termální aquapark Escaldes, kostel Sant Joan de Caselles u města Canilla a posvátné městečko Meritxell. Andorra je také vyhlášenou kolonií duty-free shopů. Ideální místo k poznání, odpočinku a nákupům. Přesvědčte se sami a objevte její krásy!
Průvodkyně Andorrou
Dagmar Navrátilová
Rozlohou jeden z nejmenších států Evropy jsem si zamilovala. Jedinečná příroda s kombinací výhodných nákupu, to je moje hobby.

Hotel Cosmos NNN : příjemný a velmi oblíbený hotel ležící v městečku Escaldes cca 500 m od Andorra la Vella. Vkusně zařízené pokoje vybavené WC, koupelnou, satelitní TV. V hotelu se nachází restaurace. Snídaně formou bufetových stolů.

Program zájezdu

1. den: 1. DEN přílet do Barcelony a transfer do hotelu. Ubytování a individuální volno. 2. DEN po snídani informační schůzka s delegátem. Individuální volno nebo možnost procházky po přírodních krásách Andorry včetně památek v hlavním městě s českým průvodcem v ceně zájezdu. 3. DEN po snídani informační schůzka s delegátem. Individuální volno (lze využít k výhodným nákupům) nebo možnost procházky nedotčené přírody Andorry s českým průvodcem v ceně zájezdu. 4. DEN po snídani check out a uložení zavazadel dle pokynů delegáta. Individuální volno, transfer na letiště a odlet do Prahy. Změna programu vyhrazena.