Ski Arlberg - Ski Arlberg - autobusový lyžařský zájezd ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: gasthof Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ski Arlberg - Ski Arlberg - autobusový lyžařský zájezd ***

Popis a poloha: příjemný gasthof leží v centru obce Wald. Cesta naším autobusem k nové lanovce Flexenbahn trvá cca 15 minut. Díky této nové lanovce je možné se vydat za lyžováním směrem na Lech a Zürs nebo na druhou stranu směrem na St. Anton. Celkem
bude v areálu díky novému propojení 305 km propojených tratí všech obtížností. Menší lyžařský areál Sonnenkopf – Klösterle s 32 km sjezdovek je vzdálen cca 1 km od gasthofu. Skibus do tohoto malého střediska jezdí od domu cca 1x za hodinu.
Vybavení: recepce, hala, výtah, lyžárna, botárna, jídelna, restaurace, bar, parkoviště, v prostorách recepce je zdarma k dispozici wi-fi.
Zázemí/wellness: v ceně sauna.

Poznámka : Naše tipy:
- od sezony 2016/17 největší propojené lyžařské středisko v Rakousku
- nová lanovka Flexenbahn vzdálena jen 8 km od hotelu
- lyžování v TOP střediscích St. Anton am Arlberg a Lech – Zürs – Warth

Orientační ceny permanentek: 3 denní dospělí 127 Euro, děti ročník 2008-2001 74 Euro, junioři ročník 2000-1997 a senioři ročník1952-1943 113 Euro, senioři ročník 1942 a starší 70 Euro.

Stravování: polopenze

polopenze – snídaně bufet, večeře menu o 3 chodech.

Doprava: autokarem

Nástupní místa : Trutnov, Jaroměř, Hradec Králové, Pardubice, Praha, Beroun, Plzeň (sleva 200 Kč).

Svozová místa jsou: Brno (+400 Kč), Olomouc (+350 Kč), Svitavy (+250 Kč), Jihlava (+250 Kč), Liberec (+300 Kč), Mladá Boleslav (+200 Kč), Ústí nad Labem (+350 Kč). Ceny jsou za osobu.

Ubytování: gasthof

2-4 lůžkové pokoje vybavené starším nábytkem mají vlastní sociální zařízení, TV-Sat a některé i balkon.

Program zájezdu

1. den: Příjezd na ubytování v ranních hodinách, převlečení do lyžařského v místnosti k tomu určené, odjezd na lyžování. Další dny lyžování, poslední den po lyžování odjezd do ČR (převlečení v autobuse). Předpokládaný příjezd do ČR v nočních až ranních hodinách dle jednotlivých středisek a výstupních míst. První stravovací službou je večeře v den příjezdu a poslední je snídaně v den odjezdu, pokud není uvedeno jinak.