Adventní Vídeň, památky a vánoční trhy

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Adventní Vídeň, památky a vánoční trhy

Adventní zájezd do Vídně s ubytováním ve Vídni (u stanice metra, 10 min. jízdy do centra), adventní trhy, možnost návštěvy muzeí a galerií, některé z mimořádných výstav...

Pojištění : V ceně je zahrnuto povinné pojištění cestovních kanceláří proti úpadku.
Cena zájezdu nezahrnuje léčebné pojištění a pojištění na storno. Za příplatek lze u CK zprostředkovat komplexní pojištění do zahraničí od pojišťovny UNIQA (balíček obsahuje pojištění léčebných výloh, úrazové pojištění, pojištění na storno a pojištění odpovědnosti za škody).

Stravování: snídaně

snídaně formou bufetu, večeře individuálně ve Vídni

Doprava: autokarem

klimatizovaným autobusem s možností občerstvení (teplé i studené nápoje za Kč) a DVD.
Časy odjezdů a místa nástupu budou klientům sděleny v informacích, které obdrží před odjezdem.
Upozornění: odjezdy a svozy z uvedených míst se uskuteční, pokud se sejde dostatečný počet zájemců. Trasy odjezdů se mohou změnit v závislosti na aktuální dopravní situaci.

Ubytování: hotel ****

pohodlný hotel nedaleko centra Vídně - všechny památky Vídně budou snadno dostupné metrem či taxíky (jsou poměrně levné a spolehlivé), stanice metra je vzdálena asi 5 minut pěší chůze, jízda na Stephanplatz trvá 15 minut

Program zájezdu

1. den: 1. den: odjezd z Prahy v 6, prohlídka VÍDNĚ , kostel Karla Boromejského, skvěle vyzdobená Korutanská ulice, Staré město, habsburský zámek Hofburg, kostel sv. Ruprechta, odpoledne volno k návštěvě překrásných adventních trhů před radnicí , nocleh v luxusním hotelu ve vnitřní Vídni, možnost večerní návštěvy města (10 minut jízdy metrem do centra, jedna jízdenka asi 2€)
2. den: 2.den: volno ve Vídni - adventní trhy, muzea, kavárny, odpoledne zámek Schönbrunn , možnost prohlídky, adventní trhy, zoo, návrat do Prahy do půlnoci CK si vyhrazuje právo drobných přesunů programu vzhledem k počasí a aktuálním podmínkám ve Vídni a aktuálnímu stavu adventních trhů.