Lisabon - LISABON - Letecký eurovíkend s česky hovořícím průvodcem - Hotel AS Lisboa ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Lisabon - LISABON - Letecký eurovíkend s česky hovořícím průvodcem - Hotel AS Lisboa ***

Hlavní město Portugalska s nejdelším mostem Evropy a největším oceanáriem, Kompletní balíček eurovíkendu do Lisabonu.

O destinaci : Město sedmi pahorků nad řekou Tejo nabízí své kouzlo na první pohled. Je dokonalou směsicí moderního rušného velkoměsta, klidných historických uliček. Zároveň je jedním z nejstarších měst na naší planetě. Nádherné stavby z doby mořeplavců a králů, kostely, kláštery a parky vytvářejí nezaměnitelný vzhled města. Šarmu Lisabonu zkrátka nelze uniknout. Vydejte se tam s námi!

Hotel : hotel AS Lisboa NNN
Ideální poloha hotelu, v blízkosti zastávka metra a jen pár metrů od historické části města. V okolí hotelu se nacházejí restaurace, bary a obchody. Hotel disponuje 75 pokoji, recepcí, WiFi (veřejných prostorech hotelu). Pokoje jsou vybaveny klimatizací, trezorem, chladničkou, fénem, telefonem, TV, sprchou nebo vanou. Snídaně formou bufetových stolů.

Program zájezdu

1. den: 1. DEN přílet do Lisabonu a následně transfer do hotelu, ubytování. Individuální program nebo možnost procházky s českým průvodcem zdarma po okolí hotelu, seznámení s městem. 2. DEN po snídani informační schůzka s delegátem. Individuální program případně možnost fakultativního panoramatického okruhu městem s českým průvodcem, kde uvidíte katedrálu Sé, čtvrť Alfama s pevností svatého Jiří, odkud jsou krásné vyhlídky na město). Odpoledne individuální program například k návštěvě jednoho z mnoha muzeí, např. Muzeum Caluste Gulbenkian (sbírky Renoiara, Rubense, Rembrandta). Neměli byste vynechat ani návštěvu výstaviště Expa s největším oceanáriem v Evropě. 3. DEN po snídani informační schůzka s delegátem. Individuální program případně možnost fakultativního celodenního výletu do Cabo da Roca, Sintry a Estorilu. Odpoledne individuální program. 4. DEN po snídaní uložení zavazadel v prostorách hotelu dle pokynů průvodce, individuální program. Po poledni transfer na letiště, odpoledne odlet do Prahy. Změna programu vyhrazena.