To Nejlepší Z Izraele ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

To Nejlepší Z Izraele ***

Poznámka: Změny programu nejsou plánovány, ale jsou vyhrazeny.
- Celková doba zájezdu je vzhledem k letovým časům 8 dní, ubytování je však koncipováno na 6 nocí.
- Konkrétní názvy hotelů jsou upřesněny na místě delegátem. Fotografie ubytování u nabídky jsou ilustrační. U poznávacího zájezdu není možné akceptovat speciální požadavky klientů.
- Výlety dle programu, odborný výklad průvodce a transfery na jednotlivé výlety nejsou zahrnuty v ceně zájezdu. Výlety si lze zakoupit fakultativně na místě u delegáta formou programového balíčku. Výlety jsou organizovány místní cestovní agenturou.
- KLIENTI MOHOU VYCESTOVAT POUZE S PASEM PLATNÝM 6 MĚSÍCŮ PO NÁVRATU Z IZRAELE!! V PASU BY NEMĚLO BÝT RAZÍTKO SÝRIE, LIBANONU ČI IRÁNU!
- Ubytování během zájezdu je i na Palestinském autonomním území!
- Vstup na Palestinská autonomní území, a zejména opětovný vstup na území Státu Izrael, je kontrolován izraelskými orgány. Při cestě musíte projít izraelským kontrolním stanovištěm a obvykle se i prokázat cestovním pasem s potvrzením legálního vstupu na území Státu Izrael (razítkem v pasu nebo vstupní kartičkou).

Stravování: polopenze

Snídaně nebo polopenze dle zvolené varianty. Snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu nebo servírovaná večeře. Možnost dokoupení večeří na místě za 130,- € / osoba / pobyt (informace a platba na místě u delegáta)

Ubytování: hotel ***

Vybavení pokojů: Ubytování: hotel "no name" kategorie min. 3*.
K dispozici jsou dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (toaleta, sprcha nebo vana, fén), telefonem, TV, klimatizací, minibarem (za poplatek) a trezorem (možnost poplatku).
Při poznávacích zájezdech se nejedná o ubytování v žádném konkrétním hotelu. Jména hotelů se dozvíte až po příletu do místa od delegáta. U těchto ubytovacích zařízení nemůžeme zajistit Vaše zvláštní požadavky. Fotografie ubytování v této nabídce jsou pouze ilustrační. Ubytování během zájezdu je i na Palestinském autonomním území!

Program zájezdu

1. - 2. den: Přílet, ubytování, fakultativně prohlídka Nazaretu:
3. den: Nazaret - Tiberias – Galilejské moře – Hora Tábor:
4. den: Severní Izrael:
5. den: Betlém – Nový Jeruzalém
6. den: Jeruzalém
7. den: Qumran – Masada (Mrtvé moře) – Extra Výlet (není součástí programového balíčku)
8. den: odlet zpátky do Prahy: