Oblast OLBIA TEMPIO - COLONNA COUNTRY & SPORTING CLUB

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Oblast OLBIA TEMPIO - COLONNA COUNTRY & SPORTING CLUB

Komfortní hotel s výbornými službami, přímo v srdci vyhlášeného Smaragdového pobřeží na severu Sardinie a v blízkosti světoznámého letoviska Porto Cervo.

Poloha: Komfortní hotel s výbornými službami leží na soukromém pozemku o rozloze 60 000 m², přímo v srdci vyhlášeného Smaragdového pobřeží (Costa Smeralda) na severu Sardinie, v blízkosti mondénního letoviska Porto Cervo, jehož centrum je vzdáleno jen asi 2 km po promenádě s výhledem na moře a nový přístav - přímořská oblast Porto Cervo Marina je vzdálena cca 800 m, kde najdete vyhlášené restaurace i bary. Lokalita Smaragdového pobřeží patří odnepaměti k vyhledávaným cílům smetánky z celého světa. Luxus, exkluzivita a přírodní krásy jdou v tomto regionu ruku v ruce. V blízké dojezdové vzdálenosti se nachází další vyhlášené lokality Baja Sardinia (5 km), Arzachena (15 km), Porto Rotondo (27 km), Golfo Aranci (32 km).
Vzdálenost od letiště v Olbii 33 km (cca 45 min).

Pláž: 500 metrů od hotelu se nachází známá pláž s jemným bělostným pískem Cala Granu, 1500 m od hotelu je další pláž Porto Paglia. Na cca 3 km vzdálené pláže Piccolo Pevero a Grande Pevero je zajištěna pravidelná kyvadlová doprava zdarma. Všechny pláže jsou vybaveny lehátky a slunečníky (za poplatek).

Sport a zábava: Hotel nabízí široké sportovní vyžití: dva krásné bazény, dvě víceúčelová a večer osvětlená hřiště na tenis (otevřena 7-21 zdarma, po 21 h za poplatek), volejbal a fotbal, stolní tenis, fitness zónu.
Hotel pravidelně organizuje sportovní turnaje v tenisu, fotbalu, volejbalu či stolním tenisu.
Za poplatek: privátní sportovní lekce, večerní využití tenisových kurtů (po 21 h), horská kola.
V blízkosti hotelu funguje půjčovna kol, pronájem motorek, skútrů, loděk a gumových člunů.
2 km od hotelu jsou tenisové kurty, v oblasti je několik potápěčských center (info a rezervace na recepci), možnost sportovního rybolovu. 14 km od hotelu jízdárna s hřištěm pro pólo.
8 km od hotelu je 18jamkové hřiště Pevero Golf Club (60 ha, par 72).
V Porto Cervu Marina je jeden z nejznámějších jachting klubů Středomoří. Všechny externí služby, sportovní vyžití a výlety jsou za poplatek.

Pro děti: V areálu je v blízkosti sportovního bazénu malé hřiště, v bazénech jsou dětská brouzdaliště.
MINI KLUB pro děti od 5 do 12 let nabízí bohaté sportovní a zábavní vyžití za doprovodu zkušeného personálu (6 dní v týdnu, dopoledne od 10:00 do 12:30 a od 16:00 do 18:00). Animace probíhá převážně v italském jazyce.

Pro menší děti lze zajistit hlídání na vyžádání a za poplatek.

Další služby: Hotel přijímá většinu kreditních karet.
Prádelna za poplatek.

Důležité: Cena zájezdu je počítána s cenou letenky v tarifu PLUS vč. poplatků a odbaveného zavazadla (20 kg) 5 900 Kč/osoba. V momentě rezervace Vám bude upřesněna aktuální cena letenek dle letecké společnosti Ryanair a vyúčtován rozdíl v ceně (příplatek/sleva). Na vyžádání nabídneme i levnější tarif BASIC (malé zavazadlo 40 x 20 x 25 cm - batoh, kabelka nebo taška na laptop) nebo tarif REGULAR (10kg příruční zavazadlo o rozměrech 55 × 40 × 20 cm).

Letenky podléhají odlišným storno podmínkám od VSP CK SARDEGNA TRAVEL:
Nevratný tarif - stornopoplatek 100 % v momentě rezervace - doporučujeme sjednat pojištění storna.

Poplatky na místě - povinné: Poplatky k úhradě na místě:
Pobytová taxa: € 3/os./den, neplatí děti do 11 let. (změna vyhrazena).

Dítě 0-2 roky má ubytování zdarma (případné stravování k úhradě na místě).

Speciální nabídky: Sĺeva 7=6 (7 dní za 6) na celou sezónu, již aplikováno v cenách.