Miláno - EXPO - Easy Fly (letecky)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Miláno - EXPO - Easy Fly (letecky)

Atraktivní kosmopolitní Miláno známe především jako "město módy". Miláno ale nenabízí jen pestrou paletu módních butiků. Naleznete zde i památky s gotickou architekturou, které se prolínají renesančním uměním. Od začátku května 2015 do konce října navíc máte jedinečnou příležitost navštívit celosvětovou výstavu EXPO 2015, která se koná jednou za pět let a její první ročník se uskutečnil již v roce 1851 v Londýně. Téma výstavy "Potraviny pro planetu, energie pro život" se zaměřuje na klíčové otázky udržitelného rozvoje. Celkem se výstavy zúčastní přes 140 zemí a očekává se více jak 20 milionů návštěvníků. Chybět nebude ani pavilon České republiky, který byl italskými médii zařazen do kategorie TOP 5. Jedná se o pavilony, které by si návštěvník rozhodně neměl nechat ujít. Mimo český pavilon tak lze doporučit návštěvu italského, izraelského, malajského či čínského pavilonu.

Zájezd je určen pro individuální turisty. Termín zájezdu a čas odletu je možné přizpůsobit požadavku klienta. Cena na osobu vychází z aktuálně dostupných cen letenek v době přípravy této nabídky.


Termín výstavy Miláno EXPO 2015: od 01.05. - 31.10.2015

Program zájezdu

0. den: 1. den: Odlet z Prahy do Milána. Individuální transfer z letiště do hotelu, ubytování. 2. den: Individuální volno - možnost návštěvy výstavy EXPO 2015 či řady místních památek. Určitě nevynecháte dominikánský kostel a klášter Santa Maria delle Grazie, kde shlédnete Poslední večeři, divadlo La Scala, Galerii Viktora Emanuella II., kavárnu Biffi Caffe, Milánský Dóm, zajímavý hrad Castello Sforzesco či soubor architektury a sochařského umění - hřbitov Cimitero Monumentale 3. den: Snídaně, individuální volno, transfer na letiště, odlet do Prahy.