Soma Bay - HOTEL SHERATON SOMA BAY

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Soma Bay - HOTEL SHERATON SOMA BAY

Velmi luxusní hotel Sheraton Soma Bay postavený ve stylu Karnackého chrámu se nachází přímo u písečné pláže v zálivu Soma Bay asi cca 45 km od Hurghady. Golf si můžete zahrát na 18-jamkovém mistrovském hřiště "Cascades Golf" (navržený Garym Playerem), která je vzdáleno cca 5 minut chůze od hotelu. Do centra Hurghady hotel zajišťuje placenou kyvadlovou dopravu.

Pláž: Dlouhá písečná pláž s korálovým podložím se nachází přímo u hotelu - lehátka, matrace, slunečníky a osušky jsou zdarma k dispozici (doporučujeme obuv do vody). Na pláži se nabízí různé vodní sporty (za poplatek) - např. windsurfing, šlapadla, kánoe, banán, katamarán, padák, vodní skútr či si můžete zašnorchlovat nebo si objednat lekce potápění s certifikovanými instruktory.

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 890 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.