Dominikánská Republika - Punta Cana - Majestic Colonial*****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Dominikánská Republika - Punta Cana - Majestic Colonial*****

Poloha: hotel Majestic Colonial patří mezi to nejlepší co nabízí Dominikánská republika a uspokojí i náročnější klientelu. Resort leží u pěkné pláže s bílým pískem Playa Bavaro. Golfové hřiště je vzdáleno 350 m od hlavního vstupu do budovy. Transfer do hotelu z letiště v Punta Caně travá cca 30 minut jízdy. Hlavní město Santo Domingo je vzdáleno cca 4 hodiny jízdy.

Pláž: písčitá pláž s bílým pískem přímo u hotelu, lehátka a slunečníky zdarma.

Vybavení: recepce, 6 restaurací s místní a mezinárodní kuchyní, italská, francouzská, 9 barů, bazény, obchůdky: klenotnictví, lékárna, tabák, mini market obchůdek s oblečením a suvenýry, lázně, masáže, kadeřník, salon krásy, diskotéka, kasino, divadlo, 24 hodinový servis, dětský klub, prádelna

Sport a zábava: zdarma: animační programy, posilovna, tenisové kurty (osvětlení zdarma), volejbal, basketbal, fotbal, biliár, petanque, stolní hry& . Vodní sporty zdarma: šnorchlování, windsurfing, kajaky, plachtění. Za poplatek: motorizované vodní sporty, golf.

2.den - dva dny do návratu : Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.

Program zájezdu

1. den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - Dominikánska republika, přílet do Dominikánské republiky, transfer do hotelu, ubytování, nocleh.