Neum - Hotel Sunce ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Neum - Hotel Sunce ***

Poloha: Hotel Sunce je jedním z nejmodernějších hotelů v Bosně a Hercegovině, nachází se v okouzlujícím malém městečku Neum na pobřeží Jaderského moře, 120 km jižně od Splitu. Poblíž Neumu se nachází Dubrovník a poutní místo Medjugorje. Neum je se svým největším počtem slunečných dnů v roce na Jadranu ideálním místem pro strávení dovolené, a to nejen odpočinkové, ale i aktivní. Neumská riviéra je typická svým středozemním klimatem - léto je horké s minimálním počtem dešťových srážek a zima je slunečná a mírná. Takové podmínky zaručují skutečné středozemní potěšení, mj. velkou hojnost plodů moře, které jsou pro zdejší region specifické.

Vzdálenost od moře : asi 30 m od hotelu.

asi 200

Pláž: Oblázková: asi 30 m od hotelu s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (asi 2 €/den/lehátko).

Vybavení: Moderní recepce s koktejlovým barem, obchody se suvenýry, butiky, stolní tenis, bowling, plážový volejbal, dětský koutek, kulečník, venkovní bazén. Hotel nabízí 4 moderní kongresové sály s kapacitou 30 až 300 míst k sezení. Hotel má vlastní parkoviště s 200 parkovacími místy a garáže s 50 parkovacími místy.
V hotelu je 400 lůžek v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích a apartmánech. Moderní stravovací zařízení - restaurace, "Dionysus", hostinec "Luna", restaurace, pivnice, cukrárna, kavárna, pizzerie.

Sport a zábava: Venkovní bazén. Sportovní vyžití - stolní tenis, volejbal, vodní sporty. Animační programy.

Informace : check-in: 14.00 hod. / check-out: 10.00 hod.